Elea 26.11.18

Skrevet i : Kjærlighet

Natt til 26.november fikk jeg oppleve noe helt spesielt. Jeg var med på fødselen til mitt første tantebarn! Det var noe jeg spurte om jeg fikk bli med på tidlig i svangerskapet. Begge fødslene mine endte jo med keisersnitt, og jeg vil ikke få lov til å prøve å føde vanlig flere ganger. Denne fødselen ble da min mulighet til å få se hele den naturlige prosessen, forhåpentligvis uten noen komplikasjoner, og i tillegg være støtte for søsteren min såklart. Hun hadde hele 2 døgn med masrier før det satt skikkelig i gang på kvelden den 25. Og heldigvis var det kvelden før jeg hadde ettermiddagsskift, så det var perfekt timing for meg å bli med på en nattfødsel. Jeg dro i hui og hast med kamerabagen på slep, og var så spent og klar på å møte babyen hennes!

Det med å være tilstede som støtte viste seg forresten å være helt unødvendig. Hun var helt i sin egen fødeboble, ville ha det mest mulig stille rundt seg og minst mulig nærkontakt fra noen andre enn jordmoren. Det var hennes måte å takle smerten best mulig på. Jeg og den vordende pappaen satt da for det meste og bare observerte litt på asvtand. Bidro litt med å smøre brødskive og hente saft da. Haha, vi fikk også høre det hvis vi sa noe feil eller hun ble irritert for noe. Men det forsto jeg veldig godt, og jeg satt for det meste å tenkte tilbake til da jeg selv lå der med de sinnssyke smertene. Når det er som verst, så er det jo nesten ikke til å holde ut. Jeg var derfor så utrolig imponert over den kontrollen hun viste, og hvor flink hun var til å følge alt som jordmoren sa. I mine øyne var hun en fødemaskin, og sammenlignet med mine egne fødselsopplevelser og andre sine historier, så syns jeg hun hadde en drømmefødsel!

Lille Elea er bare helt nydelig 😍 Litt gøy at hun også er lik meg som baby! Jeg ble også født med masse svart hår, uvanlig mye faktisk.

Disse småtrollene vil forhåpentligvis få masse tid til å bli kjent, leke og kose seg sammen når søskenbarnet blir litt større ❤ Gleder meg til å låne henne litt av og til!

  • Skrevet i : Kjærlighet
  • 1 975 visninger

Liker

Kommentarer

litenstor
litenstor,
Så spennende! Gratulerer som tante 😍