Denne ventetiden..

Skrevet i : Graviditeten m/ Othelia

Jeg som har følt meg så veldig tålmodig dette svangerskapet.. Jeg holder nå på å bli gal av å vente! Heldigvis har jeg klart å holde ut helt til nå - kvelden før termin. Nå er det max 10 dager igjen å vente uansett om fødselen starter av seg selv eller ikke. Men 10 dager virker nå som en hel måned for meg, til og med bare ut uken gjør det. Nå har jeg også så store forhåpninger på at det blir fødsel i morgen, for det var jo på termin den faktisk startet forrige gang. Hadde vært supert hvis det blir like punktlig også denne gangen, men tenker samtidig at det er så lite sannsynlig.

Får nå oftere og sterkere kynnere, har skikkelig halsbrann og alt er bare ubehagelig. Også er det jo denne nærmest uutholdelige lengselen etter å få fødselen overstått, få se henne, starte hverdagen som en familie på fire osv. Vi gleder oss så utrolig mye nå! Rolf Martin spør meg irriterende ofte om jeg kjenner noe, Theodor nevner ordet "baby" flere ganger om dagen, og familiene våre er naturligvis ganske spente også.

Jeg tenkte egentlig å holde meg opptatt med forskjellige gjøremål helt frem til fødsel, men gidder ingenting. Sitter liksom bare å venter på de første riene, haha. Men må bare la tiden gå med å se serier, shoppe litt på nett og sove når jeg føler for det... Snart i mål uansett! Snart.

Liker

Kommentarer

Guro
,
Masse lykke til <3