Fashion, Hverdag

Hei! Idag tenkte jeg å dele noen hverdagsgleder med dere. Det er ikke alltid man har en bra dag, men det er alltids noe bra i en dag, det handler bare om å finne det og fokusere på det. Jeg vet at både jeg, og sikkkert mange andre har veldig mye bra rett foran seg, det handler bare om å åpne øynene og sette pris på det. I en travel hverdag er det veldig lett å stresse over alt av skole, jobb osv. Da handler det om å ta det litt med ro, nyte det det som er foran seg og fokusere på de små tingene.

- Venner og familie.

Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skulle gjort uten venner og familie. De gir meg så mye glede, men samtidig en så stor trygghet. De er virkelig gull verdt!

- Bli kjent med nye mennesker

Jeg synes det er skikkelig hyggelig å bli kjent med nye mennesker. Til og med bare det å si hei eller smile til noen du egentlig ikke kjenner gjør dagen min bedre.

- Mestringsfølelse

Hvor gøy er det ikke når du får til noe du har jobbet hardt for? Enten det er et resultat på skolen, et dansetrinn eller mat du har laget. Det er alltid gøy å få til noe, og spesielt hvis du ikke hadde trodd du skulle få det til. Jeg tror det er veldig viktig å føle på mestringsfølelse i blant, så det å sette seg små mål i hverdagen tror jeg kan være til god nytte.

- Nyvasket sengetøy

Å legge seg i nyvasket sengetøy må være noe av det beste jeg vet! Herregud så digg det er. Bare det å kjenne den nye, rene lukten og legge seg under den fluffy dyna. Det er virkelig en hverdagsglede og noen jeg setter pris på.

- Oppdage at du kan sove videre

Den følelsen når du innser at du har slått på vekkeklokka for tidlig og kan legge deg ned å sove igjen. Uansett om det er 10 minutter eller 1 time. Det er så utrolig godt, skulle ønske det skjedde litt oftere da, hehe.

Ha en fin fredagskveld!

KW

Følg meg på instagram: katharinawulff

Likes

Comments

Hei og god onsdag. I dag tenkte jeg å dele en god nyhet med dere!! Jeg har fått et samarbeid med en side som heter coconut-lane. De selger blant annet deksler, notatbøker, plakater og solbriller. De har kjempemasse fint, så jeg anbefaler dere å sjekke dem ut! Jeg har allerede trykket hjem noen deksler og notatbøker, så jeg gleder meg til å vise dere dem. Hvis dere bruker koden katharina20 får dere 20% på hele kjøpet.

Du finner nettsiden deres ved å trykke her.


Bildene er tatt fra Instagrammen deres.

KW

Følg meg på instagram: katharinawulff

Likes

Comments

Hverdag
Hei! I dag er det skikkelig høstvær, med både regn og vind. Høsten er en fin årstid med masse fine farger, men nå begynner det å bli helt mørkt ute og været har endret seg fra sol, til regn og uvær. Så da er det bare å tulle seg inn i pleddet og kose seg i sofakroken. Så i kveld har jeg slappet av med en kopp kakao og The Kardashians. Skjønner ikke helt hvorfor det er så spennende å følge med på den familien, men det er utrolig underholdende. Det skjer så mye i serie hele tiden, så det blir liksom ikke kjedelig heller. Jeg holder forresten på med sesong 13 nå, og jeg ser den på TV2sumo.
Hot chocolate weather!

Håper dere får en fin mandagskveld!

KW

Følg meg på instagram: katharinawulff

Likes

Comments