Vecka 9

Äntligen fredag! eller vad säger man. Men för mig som inte gör så mycket just nu känner man inget speciellt för helgen. Idag har jag i alla fall fått en del gjort.


Jag har tvättat sängkläder, fixat en del uppgifter till de bolaget jag samarbetar med via mina sociala medier. Jag ska träna och göra manikyr om jag hinner men finns ju egentligen ingen anledning till att inte göra det förutom lathet, sen ska jag försöka hinna planera hur jag ska plugga körteorin personligen pluggar jag mycket bättre när jag har organiserat/upplagt hur jag ska plugga och när.

I tisdags var jag hemma hos min vän och vi beställde hem mat från Brödernas, alltså så gott det var! det var faktiskt första gången jag åt deras mat men man har ju hört så gott om dom, Jag beställde en cheeseburgare och min vän beställde tryffelburgare vi delade sen på söt pommes, vanliga pommes och lökringar.

Här är bild på den lilla kaninungen som vi fått tillskott med, eller rättare sagt min syrra men det räknas som mina tycker jag haha. Den är så söt, en vecka idag tror jag eller igår man ser så stor skillnad på hur den har utvecklats redan. När den kom ut såg man ju inte ens 100% att det var en kanin men nu ser man det så tydligt!Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,

Men åh så himla söt! <3

nouw.com/desireekujala
Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Så skönt med helg! Asså burgarna ser smarrigt goda ut

nouw.com/sofiealkerud
Hilma Eklund ,

Alltså jag döööör så söt liten kanin! 😍

www.nouw.com/hilma
tildablanksvard
tildablanksvard,
evelinajosefines
evelinajosefines,

Kaninen var ju så himla söt!!

nouw.com/evelinajosefines
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Men så söt och liten<3

nouw.com/jossustravelpics
celinelundqvists
celinelundqvists,

Är så nyfiken på Brödernas, hör ju om dem hela tiden!

nouw.com/celinelundqvists
seagullcrying
seagullcrying,

men gud va söt, vill också ha!

nouw.com/seagullcrying