poddarna jag lyssnar på

Jag älskar att lyssna på poddar det har faktiskt till och med gått över hur mycket jag lyssnar på musik. Jag lyssnar på podd när jag diskar, sminkar mig, när jag bloggar och jag lyssnar faktiskt på en podd just den här sekunden. Just nu lyssnar jag på sweet but psycho och de är så roliga.

SWEET BUT PSYCHO:

Så sköna tjejer och jättemycket ex on the beach snack vilket jag älskar. Till en början så kollade jag inte på årets ex on the beach men tro mig efter allt skvaller så började jag kolla och nu är jag FAST. Dessa är 2 tjejer som är så sköna att lyssna på de pratar om allt från sex och skvaller till dejting livet och de har så roliga gäster. Höjdpunkten är när det är dags för svara eller svälj!


SPÖK TIMMEN:

Jag har precis börjat lyssna på denna och nej men det är så intressant får alltid lite rysningar när man lyssnar och de pratar inte bara om de övernaturliga utan även om mord myter och så vidare. Tycker att det är så intressant att höra på olika spekulationer och så.


MÅNDAGS VIBE:

Två stycken härliga tjejer som pratar om allt och ingenting. Det roligaste är ju när lojsans kille gästar podden och att det är så mycket dejting snack.


NU BÖRJAR LIVET:

Min absoluta favorit podd och den allra första podden jag har lyssnat på. De snackas om allt från smaskiga romanser till stalkers och de roligaste avsnitten är väl ändå om deras spännande liv haha. Asså älskar varenda avsnitt de snackas om paradise hotel och annat smaskigt.

SINGEL RÅDET:

Jag tycker att de är så kul att lyssna på de här avsnitterna då de snackas mycket om dejting sex och andra tabu ämnen. De har alltid in olika gäster och har olika perspektiv att prata ifrån.


SÅNT ÄR LIVET:

Ida Warg och Alexander pärleros. En podd mellan två stycken gifta småbarnsföräldrar skrattar alltid så mycket när jag hör på dom de är roligare än vad man tror.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh jag lyssnade mycket på poddar när jag jobbade i somras, hade verkligen velat ta tag i det nu igen ❤️ Stor kram ❤️

nouw.com/happym
KateOgembo
KateOgembo,

Ja det är mysigt att bara lyssna ibland, kram!<3

nouw.com/kateogembo
hilmak
hilmak,

Åh älskar sweet but psycho! ❤️

nouw.com/hilmak
KateOgembo
KateOgembo,

Ja så roliga!<3

nouw.com/kateogembo
Anita ,

Åh, kul tips 😊

siliiins.blogg.se/
LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh älskar stellz & vanz podd💘

nouw.com/louiseedling
tildablanksvard
tildablanksvard,

Jätte mycket bra tips på poddar!

nouw.com/tildablanksvard
celinelundqvists
celinelundqvists,

Spöktimmen är absolut favoriten här!

nouw.com/celinelundqvists
oliviamalm
oliviamalm ,

Härligt med lite nya poddar ska verkligen lyssna <3

nouw.com/oliviamalm
Desireekujala
Desireekujala,

Åh jag lyssnar på några utav dem du nämnde och dem andra måste jag kika in!! 😍

nouw.com/desireekujala
Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Dessa tips ska jag ta med mig, måste bli bättre på att lyssna på poddar!

nouw.com/sofiealkerud
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så roligt med lite nya tips! Jag lyssnar främst på spännande poddar som Mordpodden, Rättegångspodden och P3 Dokumentär. Kanske får ta och lyssna på några av dina tips med!

nouw.com/agnesmathilda