Frågan jag ställde mig imorse var: vad fan gör jag uppe 6.15 när alla andra får vakna 9? Jo, två ord; lussedans övningar. & jag som dansar reserv har givetvis oturen att behöva vara där 8.10. Eller otur & otur, lussedans är jättekul, men jag skulle hellre vilja sova just nu. Inte behöva ta mjölkbussen skit tidigt som stannar typ överallt.. Anywayyys, hej. Hoppas att allt är fint med er. Med mig är det toppen faktiskt, jag menar, att dansa folkdans hela dagen & slippa skolan för det, är inte det värt? Känns lite sorgligt att tänka att det är vår sista lussefest, då man kommit in i traditionen nu. C'est la vie, tho.

Likes

Comments

10 december: Lussedansen! Sista lussedansen faktiskt. Åh, känns lite sorgligt faktiskt... Det har ju varit som en tradition i tre år nu, och det känns så vant att det kommer bli lite tomt utan lussedans. Hoppas verkligen att jag får stanna kvar på gymnasiet asså!

16 december: Betygen sätts! Jag är både spänd och orolig kan jag ju säga. Spänd för att veta hur jag ligger till, men fortfarande orolig för att man vill ju inte sänka sig i något, rite?

19 december: Julavslutning! Känns som om denna terminen gått otroligt snabbt alltså. Var det inte nyligen jag var i Stockholm liksom?

24 december: Dagen vi alla väntat på, julafton! Ska bli så mysigt verkligen, taggataggatagga.

31 december: Nytt år, nya möjligheter. 2013 var ett bra år, men 2014 ska bli bättre. Känner bara att detta året bara flugit förbi och det var typ nyligen man blev van vid att skriva 2013 istället för 2012. Nu kommer jag ha samma problem i ett halv år in på det nya året haha.

Likes

Comments

Sitter i bilen påväg till stan där jag ska möta upp Felicia, Aili & Cicci. Tror vi ska luncha någonstans & sedan gå runt i stan & leta julklappar. Det ju bara 17 dagar kvar till julafton liksom. Efter stan ska jag till pianot och ikväll blir det teater. Super mysig dag verkligen! Har fixat lite tidsinställda som kommer komma upp under dagen, så bloggen inte står tom. Hör av mig senare, puss.


Likes

Comments

Hej, min fina. Hoppas att er dag varit bra. Idag var det första dagen i skolan för mig på hela veckan typ. Kändes som måndag när jag kom till skolan i morse. Lite skönt & vara tillbaka, men känner bara att jag hellre skulle stannat i sängen än att se alla dessa peasants, haha. För övrigt är jag så ruggigt sur så jag inte vet vart jag ska ta vägen. För det första ska vi inte ens tala om min ilska för åldersgräns. Världens bästa Thibo spelar här i Göteborg, alltså när det finally händer något bra i Göteborg, så ska det vara åldersgräns. Vet ni vad det sorgliga är? 90% av hans ''fans'' är under 18 och de som är 18 är bara på hans spelningar för spriten. Hur tänkte ni där, liksom? Annars känner jag att någon behöver en stor smäll. Inga namn nämnda, men fy vilka hemska människor det finns där ute. Fake bitches, fake bitches everywhereeeeeee.

Igår, var jag hos sjukgymnasten som kollade på min rygg. Kan ju säga att jag fick mer svar av henne än vad jag fick av min läkare. Hon sa först att min rygg är sne, vilket är konstigt att ingen riktig läkare sagt innan när de kollat på min rygg. Sedan sa hon att det troligtvis är en disk som ligger utanför och typ skaver. Så nu får jag bara vänta på röntgen. Suck.

Nä, nu ska ni slippa höra mig klaga. Ha en fin fredagskväll trots att jag tragiskt nog får sitta hemma och glo. Tack för att ni lyckats hålla statistiken uppe trots mitt skitiga bloggande. Puss loviessss /K

Likes

Comments

Hej på er. Som ni ser från rubriken så är jag fortfarande hemma & sjuk. Har fortfarande feber och är helt utmattad. Inte sovit så mycket i natt heller, så just nu yrar jag bara. Ugh, hatar & vara sjuk, det är i sånna här stunder man verkligen saknar skolan, haha. Hoppas iallafall att ni har en fin dag.


Likes

Comments

Nej men hej på er. Ledsen att jag inte bloggade igår. Jag dansade bokstavligt talat igenom gårdagen. Först två timmars lussedans-övningar och sedan två timmar till. Jag dansar reserv i en åtta, så jag får dansa två gånger i år. Men fick en sådan hemsk huvudvärk i mitten på dagen och gick runt och kallsvettades. Så jag gick från sista lektionen, och idag är jag hemma med 38 graders feber och förkylning. Weheheyy. Känner mig lite som en vandrande burrito med alla dessa lager av pyjamasar och filtar. Hoppas att allt är väl med er. Nu ska jag ta mig en Alvedon och krypa ner i sängen igen och sova litt'. Hörs sen /K


Likes

Comments