alltså jag måste bara slänga upp dom här också, nu vart det en bildbomb igen och det är de jag har bloggen till för nu förtiden, så de så!

Likes

Comments

Likes

Comments

willy 1 år

När vart denna lilla bebis så stor? Vad hände med tiden, flög den förbi medans jag bytte blöja på min nyfödda bebis.
Det är helt sjukt, vem kunde ana att dom som sa: ta vara på tiden för det går för fort. Vem hade kunnat ana att dom hade rätt trots att jag kände att det var en evighet dom pratade om. Nu är det i alla fall i alla fall 1 år och snart 3 månader sen denna jäntonge tittade ut och fångade min kärlek. En mycket bestämd liten dam, med så mycket GO i så sig och lyckan som hon förmedlar är något alldeles otroligt. Att se Willy utvecklas mer och mer för varje dag, det är så roligt att följa utvecklingen. Nu har hon i alla fall börjat på dagis och där trivs hon superbra. Dom första två veckorna var det mycket gråt vid lämningarna och hon fick feber direkt, det var även i samband med att hörntänderna både uppe och nere dök fram. Samma visa som alltid, två åt gången. Nu går det i alla fall jättebra vid lämningarna och vi börjar få till rutinerna, det är så skönt att veta att hon inte är ledsen när man gått. Sedan när vi hämtar henne så blir hon så lycklig!
Mamma och pappa är två ord vi får höra ofta, även babba diddi kaka och kisse. Hon säger även fler ord men det är dom hon använder oftast. Jag ser så mycket fram emot våra äventyr tillsammans och att få följa med på hennes färd. ÄLSKADE JÄNTONGE, du gör mig så lycklig. du är världens bästa tjej!

Likes

Comments

willy 1 år

Vi har en rolig period framför fötterna och jag antar att det här är bara början. Igår kom febern smygandes till Wilma och när kvällen var kommen så hade vi passerat det här stadiet när ingenting hjälper, hon bara gallskrek.

Efter mycket om och men så fick jag hon till att somna men hon vaknade igen efter drygt en timma och det var samma visa igen, febern var uppe i 39 den här gången. Hon fick komma upp, babygel smörjdes på och hon fick mängder med kärlek sen kunde mammas somna om.

Vad jobbigt det är när dom har så ont, man är maktlös och kan bara stå å se på i stort sett, man får överlåta makten till alvedonet å gelet.

Det värsta är att hon får alltid dubbletter, så det är två påväg upp och det är dom som är innan hörntänderna.
Dock är inte hörnisarna långt ifrån dom heller för man känner hur dom ligger å lurar under svullnaden.

Mitt i allt elände så finns det en ljusglimt! Sara var hit förut och lillan fick en sån fin jacka av hon, den var ruskigt fin och jag älskar den. Jag längtar till hon ska få inviga den!! Sara är verkligen den bästa, på alla fronter. Jag är så lycklig över att ha henne i mitt liv och att Wilma också har fått den turen 💞

Likes

Comments

willy 1 år

Far & dotter, ren kärlek.

Ett försök till att hitta någon motivation för att skriva igen, men det går trögt. Inga idéer och det slutar alltid på samma vis, halvklara inlägg blir utkast. Det är så tråkigt för jag vill så gärna skriva någonting, men vad?

• Vi har iallafall haft en fantastisk jul och ett lika fantastiskt nyår.
• Vi har firat våran helt underbara, roliga & kärleksfulla dotter som ger så mycket energi och glädje. Jag skulle ljuga om jag inte sa att hon även ger mig gråa hårstrån lite vääääl i förtid för hon har SÅ mycket bus för sig och hua, vilket temperament denna unge har. Jag undrar vem hon ärvt det av. Haha!
• Vi har firat min älskade man och jag fick även fira min bästa vän i år, på samma dag. Vi hade även inflyttningsfest på samma veva, så himla roligt!
• Jag har varit på Södra berget & spat tillsammans med två av mina kusiner och haft Babyshower för den ena.
• Jag har tagit ett ordentligt tag i min mage och begärt mängder av hjälp så nu håller vi tummar, tår och vi ber även.
• Nästa månad skolar jag in min lilla tjej på dagis, på Solgården där hennes far och farbror även har gått, spännande men skrämmande.

Ni fick en liten lista på lite som hänt under den senaste tiden, livet rullar på och jag njuter av varje sekund, trots att det kommer många små dipper, men dom är få i jämförelse mot vad många positiva tripper livet ger.
Än en gång, jag vet att det börjar bli tjatigt men jag är så rädd om livet och om alla mina närmaste.
Jag har dom finaste vännerna och den bästa familjen/släkten man kan ha!
Tusen tack för att ni alla finns i mitt liv.

Tack även till er som kommentera, det betyder mycket.

Likes

Comments