Header

Contains affiliate links

Hey bloggen

Bukser gør rigtig meget for et outfit. De kan ødelægge det fuldstændigt, men de kan også gøre outfittet mega nice. Men det er jo op til en selv, at bestemme hvad man syntes er flot. De her 4 par bukser er lige mig, for jeg synes at de er SÅ fede.


1. par

Det første par bukser er et par klassiske mom jeans, De er super fede til en løs t-shirt eller langærmet, med et bælte til og et par sneakers. Jeg vil nok mene at det er et par hverdagsbukser, fordi de er meget casual.

2. par

Det andet par bukser er et par trompetbukser. Jeg synes virkelig at de gør noget godt for ens ben, og så er de jo også bare behagelige at have på. De går rigtig godt til både sweatre, korte- og langærmede trøjer. Efter min mening er det mest et par hverdagsbukser, men hvis man finder en fin bluse, og tager et par høje sko på kan man sagtens have bukserne på hvis man skal noget finere.

3. par

Det tredje par bukser er et par businessbukser. Hvis man tager dem på til hverdag, er det virkelig pænt at have en helt basic trøje på og et par sneakers. Hvis man vælger at tage dem på til fx fest, synes jeg at det er fedt at tage en blondetrøje på og et par stilletter. Men ja de er bare flotte uanset hvad man skal til.

4. par

Det fjerde og sidste par bukser er så mega fede. Det er især flot at have en hvid trøje på til og et par sneakers. Der er nok mange som syntes at de er for farverige eller for specielle, men jeg synes bare at de er nice.


Nå men håber at i kunne li det og måske fik lidt inspiration til hvad jeres næste køb kunne være<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments