Hej, jag har inte uppdaterat så mycket, men jag vill bara säga att jag ska åka till Danmark på onsdag med mitt lag för att spela en cup. Jag har jättemycket ångest, och det får jag alltid när jag ska till andra länder, och jag ska vara där i 4 dagar. Men jag hoppas att allt kommer att bli bra där, och att jag och mitt lag kommer väldigt långt<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej idag hade jag sovmorgon och det är så skönt att ha det, för jag brukar alltid ha det så stressigt på morgonen pga att jag inte pallar gå upp ur sängen HAHAHA. Men vi brukar ha sovmorgon på tisdagar och jag ÄLSKAR TISDAGARNA för att vi börjar 9.40 och slutar 14.20. Jag kommer att ha nationellaprov imorn i Engelska och jag är lite rädd för att det ska gå fel, men jag hoppas på det bästa. Jag ska iaf träna snart, ses nästa!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hej! Igår så köpte jag lite färg och en tavla där jag målade 3 palmträd. Jag är långt ifrån klar, men det ska bli så kul att se hur resultatet blir i slutet. Jag tror iaf att jag kommer vara sååå nöjd, men detta tar ju tid. Ses nästa! <3

Likes

Comments

Bra fokus tycker jag! <3

Likes

Comments

Hej hej igen! Igår så köpte jag ett par nya fotbollskor för att mina andra var redan för små, och det gjorde lite ont när jag spelade med mina gamla. Det är mina första adidas fotbollskor för jag har bara haft Nike. Jag hoppas att de är bra för mig lika bra som mina gamla!

Spelar ni fotboll? <3 kommentera!

Likes

Comments

Hej! Idag är det långfredag, själv tycker jag att det tiden går långsammare, och man känner att det har gått 15 minuter men när man tittar på klockan så har det bara gått 5 minuter. Denna dagen känns bara lite konstigt men jag är glad att det är soligt där jag bor. Idag valde jag att ha lite jordgubbar i min frukost, supergott!

Gilla detta inlägg om ni tycker att dagen har gått väldigt långsamt! <3

Likes

Comments

Hej! Idag har jag fått hem mina nya skor. Jag är supernöjd, men egentligen skulle jag köpa ett par Nike med palmträd runt omkring. Men jag hittar inte alls de skorna någonstans, så det fick bli ett par vanliga adidas superstar. Jag är nöjd!

Likes

Comments

Hej! Nu är det äntligen sommarlov. Har verkligen längtat. Ses nästa.

Likes

Comments