Många bollar i luften och vår döende planet

Vilken dag haha! Fattar verkligen inte hur min föräldrar hinner med vardagen när jag knappt gör det? I dag så vaknade jag, gick till skolan, kom hem, åt, pluggade, åt, tränade, pluggade och nu ska jag sova. Det är liksom inte på nått vis ovanligt för vet att jag såklart inte kan vara den enda, men just nu så blir man knäpp haha. Sen vet jag att det kommer bli ännu värre nästa vecka, men det tar vi då;)

FORTSÄTT LÄSA FÖR VIKTIGA MEDDELANDEN.


*

En annan sak jag håller på att få fnatt för är faktiskt miljöfrågorna. Just nu knäcker de mig och i samband med #10yearschallenge . Varje gång jag ser detta så sätter jag tårarna i strupen och en del av hjärtat krossas.

Usch, är det bara jag? Är det bara jag som som vill bryta ihop när jag främst ser bilden till vänster. Usch.

Funderar ärligt på hur jag ska göra en större insats för världen och dess underbara varelser som lever på den. I samband med att jag är så snål så köper jag inte mycket grejer oavsett, men samtidigt är det inte bara det som räknas. Tänkte att jag skulle sätta mig och sy bomullspads, ska försöka bära med mig tygkassar när jag handlar åt familjen eller för den delen åt mig själv, men även försöka göra ännu fler saker för vår miljö, återvinna, duscha kortare stunder och köra sparsamt Tror faktiskt att det är dags att ta på allvar nu, inte sen. Jag vill inte att isbjörnar och sälar ska lida i deras hemmiljöer, eller att djuren i regnskogarna ska lida för alla skövlingar. Jag vill inte att folk drabbas av naturkatastrofer. Men jag vill ha en miljövänlig vardag tillsammans med er, resten av befolkningen.

Liten tjej på denna jord som vill mycket, tja, det är nog jag. Men gör världen en tjänst som man brukar säga, kram Kashy.

#klimatsmart #klimatet #återvinning

Gillar

Kommentarer