le.

hej.

Lägger mig med ett leende på läpparna fast med frågetecken i huvudet. Har haft en underbar helg och fått spenderat den med roliga vänner, blandade konversationer med en hel drös barnsliga återblickar. Vi fick agera spioner igår, och idag hade vi snöbollskrig. Superkul att få tillbaka lite gamla minnen med. Förövrigt har det varit bra, myst med familjen en hel del och ätit desto mer kakor.

Däremot så är man alltid lite fundersam. Man går runt och hoppas att kompisarna gillar en och tycker det är kul att umgås med en. Fast å andra sidan bör man inte fundera för mycket, - go with the flow - men som jag känner mig själv vet jag att det aldrig skulle ha det som livsmotto. Är en sån som jämt går och oroar mig. Därför är jag så tacksam över att jag har mina vänner och familj. Är så glad över att jag är frisk och att jag som människa har rättigheter. Man ska vara tacksam. Och till de som kanske inte har vänner, familj, eller är frisk, -bör man skänka en tanke till.

*

Back to business imorgon igen. Får se vad veckan väntar och vad morgondagen erbjuder. Tänkte på att jag ibland kan låta dubbelmoralisk. Visst, jag är säkert det. Men det handlar om vad jag vill förmedla, men, som medmänniska inte alltid är så bra på.

*

Gonatt eller goddag, kramar Kashy.

Gillar

Kommentarer