låt oss

hej.

Haft en mysig måndag. Inkluderade en del stress till en början men när dagen började rulla på gjorde även arbetet det. Funderat över helgen och njutit en del. Pratat allvar med min kompis, lagt vår relation på svart och vitt. Är ganska hård. Men tycker det är skönt. Ibland lite jobbigt, men, ändå skönt. Imorgon är en ny dag men först ska jag lyckas sova. Tyvärr är jag riktigt dålig på det i början, men samtidigt en drottning i slutet. Ni förstår vad jag menar. Förövrigt tog jag en kopp varm choklad nu och tidigare gick jag en liten runda med pappa. Det händer alltför sällan men när det väl blir av, är det riktigt skönt.

så här är vi nu. Vissa är trötta, andra pigga. Själv är jag pigg som en tupp (??haha). Men ska försöka varva ner nu och sakta men säkert lägga mig till sängs i mitt lilla hus.

Blir säkerligen ganska korta texter denna veckan. Livet rullar på och man ska försöka hinna med. Men jag är låångtifrån den enda, är faktiskt långtifrån den med mest jobb. Det är inte ens synd om mig, har ju ett bra liv förövrigt och ska inte klaga. Men. Humöret går bannemig upp och ner hela tiden. Jag vill bara le över hela världen en stund, nästa stund vill man knappt leva. Varierar mellan sin osäkerhet och plikter - samtidigt som man ska vara alla till lags och inte svika någon. Tänka på sin framtid och vara smart.

*

Ska gå och sova nu. Mysa lite med katten och kanske ta mig tid att prata med kompisar. Gonatt eller goddag, kramar Kashy.

Gillar

Kommentarer