back to basics

Tjenare tjenare alla (inga) där ute. Back to basics, japp det kan man säga... Lyckades skriva 4 blogginlägg sedan lade jag av, lyckat! Nej men skämt o sido var väl tanken med denna blogg inte att jag skulle varit en produktiv och intressant bloggare, utan mer från en personlig sida kunna skriva och lätta ut på tankarna, i form utav en öppen dagbok.

Starten i höstas vart ganska tuff däremot.. Ni som vet, ni vet att att högstadiet har de där "milstolparna" att det ska vara SO (samhällsorientering) och NO (naturorientering) prov vart fjärde (eller var det femte? hihi) vecka. Om man lägger ihop ett och annat så blir det ganska många prov.. Men struntsamma! ....... Och så har jag haft sportlov.. Jättekul för alla, men själv har jag legat och kräkts hela lovet, förutom två härliga dagar då jag under lördagen tog tåget in till storstaden med mina väninnor, och på söndagen åkte jag och min halvsyster skidor... Super duper kul!

Idag startade skolan igen och nu längtar man bara till helg. Slutade klockan 3 idag, sedan jobbade jag till klockan 6. Pluggade när jag kom hem, men lyckades somna (hihi) fram tills maten. Nu kvarstår bara lite mys med pappa, då han vill så gärna att jag skulle kolla på husdrömmar;) Tänkte skriva mer om hur allt är just nu, men det hinner jag inte för husdrömmar börjar klockan 8. Blev ett ganska lönlöst inlägg, men hoppas jag kommer tillbaka snart och skriver nåt som folk faktiskt vill läsa!PS. Denna fick jag av pappa och hans tjej, ifrån när det hade varit i Danmark, Köpenhamn. Hur söt? (satte in gammelfarafar)

En minut kvar nu till husdrömmar... Ha det bäst, hejdå!

Gillar

Kommentarer