Efter ännu en lång skoldag sitter jag här igen, käkar lite pizzamackor och lyssnar på Ed Sheeran.

Skolan var helt ok idag. Fast en sak jag aldrig tagit upp är hur jag måste känna mig bekräftad ibland. Varje dag kan jag gå och analysera om hur den där populära tjejen pratar, för sig och beter sig runt killar. Jag vill inte va som henne. Men behovet av att vara populär jagar mig ibland. Jag trivs bra i min situation, men något inom mig vill också vara sådär omtyckt och killarnas drömtjej. Never ever att jag vill visa mina bröst på det sättet (även ifall det inte är något fel med det), supa och röka o.s.v men ändå som sagt. När jag var yngre var jag ganska populär, inget jag saknar direkt men är tacksam att jag kunde få lära mig efter misstagen jag begick som t.ex att jag tog för mycket skit, blev lurad av många killar och hade "vänner" som inte var riktiga vänner. Men även för några månader sen så var jag i ett sådant gäng som hade lite högre status, de drack inte, men ändå.. Älskade den tiden men förstod snabbt att tjejerna var lite falska, varför jag då fortsatte vara med dem undrar ni säkert.... Jo, såklart ville jag ge vissa en ärlig chans och höll mig kvar. Men dem bevisade antingen bra eller dåliga saker och detta kunde jag sedan utesluta vilka som var värda att behålla (förstå mig rätt).

edit: lilla mysisen sover och en del av mitt rum.

Jag tänkte även säga att ibland förekomma inredning, då jag älskar att inreda!

Dagens låt: Perfect - Ed Sheeran

Kram Kashy!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej där i rutan!

Efter två hela avsnitt av underhållning på viafree sitter jag här igen! Halv fyra tog jag cykeln hem efter en ganska jobbig dag. Så himla mycket är i mina tankar just nu och jag vill bara berätta allt. I vilket fall började min dag med 3 lektioner i samma klassrum, och ja, jag avskyr när det inte blir något omgivningsbyte på länge, haha. Sedan fortsatte dagen med en tjatig so-lärare, killarnas snack om hur de ska betala langaren och broderi.. På tal om "langeri" så gjorde vi en tobaksenkät idag, liksom resten av hela Sveriges högstadielever har gjort. Tråkig var den, men jag har förståelse till varför den existerar.

Jag är så förbaskat fundersam just nu... En av mina närmsta vänner behöver hjälp med sitt rum, jag erbjöd mig och hon blev väldigt tacksam och exalterad. Det enda som bekymrar mig är om hon tycker jag är för på? Jag säger inte att jag är det, men tanken slår mig när hon möjligtvis backar lite undan då och då, fast samtidigt är hon ganska på om vissa saker också. Det är nog ingen fara, men det var skönt att släppa tankarna.

Sedan när jag hade suttit mig med mitt mellanmål och datorn sätter jag på topplistornas älskling - Rockstar av Post Malone, 21 Savage. Jag började lyssna på texten och det första denna killen säger är " I've been fuckin' hoes and poppin' pillies", usch. Bara jag som tycker att det låter lite ofränt? "Öh, ge mig en trofé för jag har "fucked hoes" och knarkat. Svängig låt men kanske lite grov då och då. Skriv gärna vad ni själva tycker.

Ha en fin kväll! Kram Kashy

​edit: Mys med katten och dagens mellanmål (mums).

Likes

Comments

​Hej!

Snart ska jag dra fram vinterjackan och bege mig mot skolan men först tänkte jag skriva ett blogginlägg. Jag ville vara kortfattad och säga att jag avskyr hösten, men på något vis så finns det ändå saker som lyser upp den! Varje dag i skolan är det något nytt och detta gör att den kalla kylan som slingrar sig runt halsen försvinner (någorlunda haha). Oftast negativa men ibland positiva saker omger sig min vardag. Pappa brukar alltid säga att man får se det lilla ljusa i det hela mörka, jo, jag försöker men ibland är det så svårt! Detta vart bara ett litet random inlägg där jag ville helt enkelt släppa lös mina tankar inför skolan.

Ha det så bra! Kram Kashy

Likes

Comments

Hej där!

Nu tänker jag inte göra ett sådant typisk inlägg där man berättar om vem man är och lägger upp en lagom klyschig bild på sig själv haha.. Istället tänkte jag väl säga att jag kommer berätta för de som är intresserade om hur det ser ut för mig, som just nu passerar högstadiet (huh). Jämställdhet, jämlikhet, feminism, rättigheter och samhällsfrågor är något jag älskar att diskutera även ifall jag inte är 100 procent insatt och påläst. När det gäller skolan kommer jag förklara situationer under mitt perspektiv och detta gör då även att jag inte nämner mitt egna eller andras namn. Som till exempel nästa vecka ska jag ha franska prov, ångesten är enorm och stressen hög. Men tanken med denna blogg är inte att sätta er själva i ångest, utan istället få läsa om vad jag känner och kunna lätta trycket på din egna stress eller ångest genom att veta att du inte är ensam. Dessutom pågår det ganska mycket alkohol och rökande just nu, själv är jag en person som inte håller på med sådant men många av de populära gör det, till exempel killarna i min klass! Om jag även ska ge er en bild på vilken jag är så kan jag väl lik väl säga att jag är en tjej som inte är vidare populär men de flesta vet nog vilken jag är, jag älskar att följa min egna väg och vill utveckla mig så mycket som jag bara kan, och självklart har jag jättemånga brister men det tar vi någon annan gång. Vännerna har jag det lite svajjigt med men oftast har jag någon att vara med. Även ifall jag själv anser att det är jätteskönt att sätta sig ner med en Kitty bok på rasten helt ensam, föredrar jag hellre att spendera tiden med mina vänner framför ett biljardbord!

Ha det så himla härligt nu så syns vi i nästa inlägg! Kram Kashy


Likes

Comments