Nu börjar skolan igen och jag kom på att ni har typ aldrig sett hur jag sätt ut men nu tänkte jag att det var dags! En vanlig dag till skolan!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

I dag är det den första april! har tyvärr inget skämt att bjuda på idag men har en kul sak att berätta, Idag är min bror Jespers 15-års dag. Juste idag kan man säga att det var våran sista riktiga skoldag innan påsklovet. I morgon ska vi åka och bada med hela klassen och det ska bli sjukt kul tycker jag.

Ne men vad ska ni göra på påsklovet själv ska jag och mamma åka till Göteborg, längtar så sjukt mycket till dess.

jaja vi ses sen, Puss puss!

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen ja.  Jag har haft så otroligt mycket just nu och jag har bara inte hunnit med att blogga och om jag bloggar så vill jag att det ska vara bra inlägg. Jag kan berätta hur mitt liva har sett ut de senaste två månarna. Upp på morgonen till skolan, efter skolan går jag hem packa om väskan till dansen, äta mellis, åka till dansen, dansar, hem från dansen, äta middag och till sist göra läxorna typ. Annars då? Jo det är bra. 

Känner mig taggad och ska försöka blogga minst en gång per dag. Men kommer det inte något inlägg just den dagen så har jag väl bara inte tid. 

HA det gött Haadee.

Likes

Comments

När jag sitter och tänker på mitt liv så är dans en så stor del av det. Min mamma och hennes kompis pratade om alla aktiviter alla höll på med och kommer aldrig glömma när mammas kompis sa - Gud vad kul att hon hittat någonting som hon verkligen brinner för. När jag tänker på det börjar nästan att gråta. Mina föredrar stötar mig till 100% och är så glad för det! Det är nu när jag tänker på det som jag verkligen förstår hur mycket mina föräldrar betyder för mig. Utan de hade jag aldrig gjort eller blivit den jag är i dag, så tack så mycket för det pappa och mamma!! Mina vänner vet hur mycket dansen betyder för mig. Jag gick på fotboll och fick super mycket och fina vänner, men jag slutade och har tyvärr inte lika mycket kontakt med de nu! Jag hade inte lika mycket vänner inom dansen men efter första danstävlingen så var det som om alla ville bli vän med alla. Det var så kul. Nu har jag vänner som jag kan lita på 100%. Allt tack vare kindahls dansakademi. Hur ska jag kunna tacka er. Tack för att ni litar på alla era dansare.❤️💃I LOVE YOU❤️💃

Likes

Comments

Okej första matchen spelad. Det blev 3-3. Det var Så nära vinsten. Nu blir det avfärd mot nästa match. Ni kanske tänker å funderar om jag gillar att kolla på hockey och vet ni vad jag gillad det. Jag gillar att kolla men när man själv kommer ut på isen så nej! Jeppe min bror har alltid sen jag kan komma ihåg spelat hockey å jag tycker att det är jättekul. Hans hockey är som min dans. Man kan säga att jag är uppföd i en hockeyhall, hehe! Vi syns efter nästa match! HAADDEE!


Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen på väg till hockey. Min bror Jeppe ska spela match. Idag spelar han två matcher, så vi hoppas då klart på vinst! Kan återkomma hur det gick. Men idag så har jag typ inte gjort någonting å det har vart jätteskönt. Imorgon är det skola och allt rullar väl bara på. Vi syns senare! HAADDEE


Likes

Comments

Från sägen till det här👼❄️⛄️Likes

Comments

Nu sitter jag i min säng och kom på att "skit jag har inte bloggat på skit länge" så här sitter jag nu och bloggar. I veckan så har det bara vart dans å skola, dans å skola osv. Dansen har varit sjukt kul men jag tror att vi alla kan hålla med om att skolan inte alltid är så roligt. Men det är skönt att det är helg nu.

Jag ska försöka blogga 2/3 gånger per dag, men det kan bli stressigt om jag har dans och måste plugga. SÅ NI VET! Haaddee


Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag i soffan å ska gossa ner mig lite med lite chips! Har inte så mycket planerat imorgon men vi får se! Kort å tråkigt inlägg;)


Likes

Comments

Hej alla sötisar! nu ska jag fixa mig lite och sen ska vi åka och kolla på bio. Vi ska se på micke Och veronica. Jag kan kanske skriva lite om hur filmen var efter. Men idag så har jag inte gjort så mycket, filmat å redigerat typ hela dagen!

Likes

Comments