Att sakna någon kan innebära två olika saker. Enligt mig iallafall.

Man kan sakna någon, t.ex. en pojkvän som är bortrest eller så. På ett sätt, man pratar med varandra och håller kontakten med varandra.

Man kan sakna någon man inte pratar med, man inte ser eller hör något av. Lite som att personen är död, borta. Den saknaden gör, enligt mig, så fruktansvärt ont.

Under sommaren så träffade jag en kille. Han med stort H. Vi träffades på Tinder, Han hade sin fina hund på första bilden. Vi matchade när jag swipade höger, så då skrev jag något i stil med att Han hade en fin hund. Och där började något som jag skulle älska men som jag också senare skulle hata.

Samma dag som jag kom hem från Bråvalla så kom Han till mig, Han bor inte i Linköping men Han åkte hit bara för att träffa mig. Det sa klick redan då och det kändes så fruktansvärt bra. Men dagen efter pratade vi i telefon och Han sa att Han nog inte orkade med distansen. Så vi slutade prata då.

3 veckor senare, så skrev jag och sa att jag saknade Honom. Då bestämde vi att vi skulle försöka. Han kom till mig redan helgen efter när jag var ensam hemma. Vi pratade igenom allting och kom överens om vissa saker. Så fortsatte det, Han kom ner till mig en gång till och sov över, sen följde jag med Honom hem, träffade Hans föräldrar och såklart hunden! Hans föräldrar är helt underbara människor. Dom öppnade upp sitt hem för mig och jag har aldrig känt mig så välkommen och hemma så snabbt.

När jag var hemma hos Honom så kände jag mig fri. Dom bodde så fint vid vattnet. Men just att när jag var där så var jag så avslappnad, det kändes som jag inte hade några problem i världen. Jag hade Honom, Hans hund och Hans föräldrar. Den enda som saknades var min Acke. Jag minns fortfarande morgonen när vi skulle in till stan och jaga Pokémons, Han och jag. När vi satt och åt frukost. Jag tog en fin bild på Honom. Jag kunde sitta och bara titta på Honom för jag tyckte att Han var det finaste jag någonsin sett. Det var en sån bra dag, den där dagen.

Den 11 september var en vanlig lördag, förutom att det var årsdagen för 9/11. Annars så var det som vilken annan dag som helst. Han och jag började prata lite mer seriöst om hur vi skulle göra med allt, med oss. Jag var upp över öronen kär i Honom. Då säger Han "Karro, jag tror vi ska släppa det. Jag är inte kär."

Jag skulle vara kvar där ett dygn till. Det var det längsta dygnet i hela mitt liv. Vi försökte låtsas som att det regnade. Vi kunde skratta åt något, fram tills att vi insåg att det här var det allra sista. Vi båda grät, hela tiden. På lördagkvällen gick jag bärsärkagång, jag skrek och var jätteelak mot Honom. Jag ångrar det idag men det gjorde ju så ont. Jag grät, hela tiden. Efter att vi lagt oss skrek jag åt Honom i sängen, drog på mig kläder och sprang ner till vattnet. Satt där och tänkte en stund. Sedan ångrade jag att jag hade skrikit så jag gick upp igen. Då stod Han utanför dörren och väntade på mig. Så höll Han om mig, sa ingenting, bara kramade mig medan jag hulkade och knappt kunde andas. På årsdagen som tornen i USA rasade, så rasade min värld.

Dagen efter åkte jag därifrån. Jag grät på tågstationen, folk frågade vad som hänt. Istället för att dra en hel historia sa jag bara "Min pojkvän har gjort slut", även fast Han aldrig var min pojkvän.

Han ändrade mig som människa. Innan kunde jag vara väldigt kallhjärtad, men Han gjorde så att jag bryr mig mer, om allt. Sen den dagen har jag saknat Honom, varje dag. Och varje dag, så gör det precis lika ont. Om inte ondare, ju längre det går. Jag drömmer om Honom, både underbara drömmar och hemska drömmar. Jag har drömt att det blir vi två i alla våra dagar. Inatt drömde jag att Han hade en ny tjej, att Han gav henne allt som Han vet att jag vill ha. Att Han gav upp sina drömmar för hennes skull. Jag vaknade gråtandes. Sen Han "gjorde slut" så är jag återigen en annan människa, inte den jag var med Honom, inte heller den jag var innan. Jag är någon annan. Jag orkar inte bry mig om någonting, jag bara kör tills det krockar. Jag tänker på Honom av minsta lilla. då blir jag ledsen, börjar ofta gråta. Jag saknar Hans föräldrar så mycket, önskar jag fick chansen att säga hejdå till dom. Tala om för dom hur mycket jag uppskattar deras värme och att jag kommer sakna dom. Pussa hunden hejdå, honom saknar jag också. Vi brukade leka i trädgården han och jag. Jag saknar ALLT som har med Honom att göra.

Jag är helt tom. Jag vill skriva till honom hela tiden. Men är samtidigt så rädd. Han har inte hört av sig, alltså så vill han inte ha mig. Han drömmer inte om mig. Han saknar inte mig. Jag vill så gärna veta om han saknar mig, vill så gärna veta om han träffar någon annan. 

Jag älskar Honom, och jag kommer aldrig sluta hoppas på att det en dag blir vi två, på riktigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Får jag lov att presentera Shams Royal!

Royal är en ponny som jag hade på foder när jag var liten. Världens finaste lilla häst. Han är en arabvalack på 17 år som nu ska komma till oss för att bli pensionär. Han har lite problem med lederna som gör att han inte kan ridas fullt ut så kommer gå som promenadhäst och då är det min syster som rider honom. Vi ska hämta honom den 15 september och jag är jätteglad över att vi fått chansen att köpa tillbaka honom! Vi var och hälsade på honom idag och jag brast ut i gråt när jag såg honom, vilket jag gjorde förra gången jag hälsade på honom också. Han kommer vara hos oss livet ut nu och vi hoppas han får många år kvar!❤️

Likes

Comments

Igår tog jag och Acke en lägre tur i kvällssolen. Vi skrittade mestadels, travade lite och när vi kom till ån så fick han springa så fort han ville! Han var lite spändoch tittig i början då han röck till av att fåglar flög iväg. Sen när vi skrittade över stubben så skulle han stanna för att bajsa💩 då springer det en hare under magen på honom och han reagerade knappt😂 Menmen han har alltid varit lite speciell..

Nu ska jag, min mamma och syster iväg en sväng. Jag säger inte vart eller varför utan det kommer komma när det blir säkert i princip. :)

Likes

Comments

Nyss hemkommen från praktiken, idag så har vi (förutom standardgrejerna mocka, fodra, släppa in och ut hästar) fixat nytt staket och tagit ner annat staket då det ska rivas och bli stall där. Sen så har vi varit på tippen och slängt skrot. Efter det så blev det lunch och så skulle Fredrik Spetz komma och rida Toulouse för att se om hon "kan bli nåt" och det trodde han. Så Elsa och jag gjorde iordning henne, sen fick jag göra iordning Siri i räserfart för han skulle visst rida henne också! Båda var jättefina, Spetz är verkligen duktig!! Så fick vi sköta av dom efteråt. Sen släppa in och ut lite hästar och så fick vi åka hem!

Nu ska jag byta till andra stallkläder, käka lite mat och sen ska jag åka till stallet och rida Acke. Tror det blir en liten uteritt!

Selfie med Siri!😂

Likes

Comments

Hejhopp! Jag är tillbaka!

Jag har valt att inte blogga under sommaren då det inte riktigt varit bästa sommaren någonsin, men samtidigt så har det varit bästa sommaren någonsin. Jag har varit på Bråvalla med Julia där vi var volontärer och jobbade i insläppet till campingen, jag har träffat världens finaste människa, jag har haft roliga kvällar och nätter med mina bästa vänner och bäst av allt så har jag haft många mysiga dagar med min Acke<3

Nu är skolan igång igen och jag har praktik hela veckan hos Mange och Elin. Jag är där tillsammans med Elsa i min klass, idag var första dagen där. Vi mockade, fodrade, hämtade hästar i hagen, pysslade om ponnysar för försäljning, lämnade hästar i hagen och hämtade andra hästar i hagen, red varsin häst, släppte ut hästar, mockade, städade, fixade och donade. Är heeelt slut och vi blev dyngsura då det spöregnade på vägen hem från hagen andra gången, det åskade även till rejält en gång så hästarna blev skrämda. Men allt gick bra och jag är jättenöjd med dagen!

Likes

Comments

100 frågor.


1. Fullständigt namn- Karolina Anna Amanda Andersson
2. Ålder? – 18 och ett halv hihi
3. Vart bor du? – Linköpiing
4. Bor tillsammans med? – Mamma, låtsaspappa, syster och bror
5. Färg på ditt hus? – Det är typ bieget
6. Hus eller lägenhet? – Radhuslägenhet som det så fint heter
7. När är du född? – 1998, 11 januari
8. Klass? – Ska börja 2an på gymnasiet
9. Vilket år tar du studenten? – Skulle vart 2017 men nu blir det 2018

10. Något jobb? - No :(

11. När gick du upp i morse? – Typ halv 9

12. När ska du sova? – Sånt som märks
13. Duschat idag? - Nej inte än
14. Kramat någon idag?- Nope
15. Pussat någon idag? - Nej men I wish
16. Vad har du ätit idag? – Toast <3
17. Dagens klädsel? – Blattebyxor och Vanströja fick det bli
18. Dagens smink? – No makeup
19. Dagens sötnos? – Min boo
20. Dagens roligaste? - Att boo stör sig på att jag ALLTID använder brödknivem
21. Har du många vänner? - Både ja och nej
22. Hur många har du kysst?- Ah för det har ju jag koll på
23. Vem kramade du senast? – Ogge
25. Hur många har varit otrogen mot dig? – Well..
27. Har du pojk-/flickvän? – Nope
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Jacob för 2 dagar sen haha
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Mor

31. Hatar du någon just nu? – Inte vad jag kommer på men guess not


Favorit:


32. Låt? - Blackbear - Idfc
33. Mat? – Potatisgratäng o nåt kött

34. Dryck? – Red Bull
35. Färg? – Grå
37. Stad? – London
38. Land? – England
39. Ämne i skolan? – Ridning
40. Film? - Vet ej


Senaste:


41. Personen du tänkte på? - Boo

43. Gången du spydde? – Har ingen riktig koll men vintras kanske

44. Gången du grät? – Igår haha

45. Pizzan du åt? – Kebab hoppas jag
46. Gången du var i Göteborg? - Det var fan i mig ett tag sen
47. Gången du var i Stockholm? – Höstas
48. Gången du var full? – Ett par, tre veckor sen

49. Gången du var hög? – Don't do drugs
50. Gången du var kåt? – Hihi


Antingen eller:


51. Svart eller vitt? – Svart
52. Hund eller katt? - Hund
53. Vinter eller sommar? - Sommar
54. Tvspel eller datorspel? – Beror på spel
55. Singel eller upptagen? – Single and ready to mingle
56. Hångla eller ha sex? - Ah men gissa tre gånger
58. Ragga eller bli uppraggad? – Bli uppraggad

59. Big Brother eller Paradise hotel? – Inget av det
60. Blont eller svart hår? - Blont
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Bruna
62. Choklad eller lakrits? – Choklaaad
63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? – Coca cola

66. Pizza eller kebab? – Kebab
67. Randigt eller prickigt? – Randigt
68. Älska eller älskas? - Båda
69. Leva eller dö? – Leva atm


Antal:


70. Personer du älskar? – Är väl ett par stycken
71. Personer du hatar? – Idk

72. Gånger du varit full? - Men tror du jag räknar eller
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - 1
74. Glassar du ätit på en dag? – 2 eller 3
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? – 1, Bråvalla <3
76. Gånger du haft minnesluckor? - Ojj
77. Gånger du varit hög? - 0
78. Personer du saknar just nu? – Boo
79. Gånger ditt hjärta brustit? – Rejält så skulle jag säga 2

Vem:


80. Vill du kyssa nu? – Boo
81. Ska du träffa imorgon? – Sånt som märks då
82. Sjöng du senast för? – Boo
83. Hade du senast en msn-konversation med? – Jaaa du

84. Spelade du tvspel med senast? – Mitt ex
85. Vill du ta med på resa nu? – Skulle ta med boo och bästisar någonstans
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? – Dumt att skriva det här
87. Förtjänar att dö? – Ingen!
88. Är söt? – Acke

89. Vill du sova jämsides med i natt? - Boo


Vad:

90. Gör dig glad? – Mina hästar, boo, musik, mina vänner

91. Gör dig ledsen? – Mycket
92. Vill du helst göra nu? – Åka till stallet men måste vänta liiite till
93. Önskar du att du slapp göra? – Gå i skolan

94. Vill du ha nu? - Mer Red Bull
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Just nu ett par Adidas Superstar men är ju ett tag kvar
96. Längtar du till? – Tills jag träffar boo
97. Tycker du om dina betyg? – Jag är bra jävla nöjd med årets betyg faktiskt!
98. Ångrar du i ditt liv? – Inget jag tar upp här
99. Är det bästa som hänt dig?- Acke
100. Hur mycket är klockan? – 16:56

Idag fyller min bebis år! <3

Likes

Comments

Mycket i mitt liv är ostadigt just nu. Som tur är så är det två dagar kvar av skolan och sen är jag fri för ett tag. Jag kämpar varje dag med min ångest och depression men det är inte alltid det lättaste. Ikväll har varit en såndär jobbig kväll. Många olika saker kommer på samma gång. Och ibland så kommer något som gör saken ännu värre, och då bryter jag ihop.

Många tankar snurrar runt i mitt huvud varje dag. Jag tänker otroligt mycket. Ibland för mycket. Jag har på senare tid haft fler än en panikångestattack i veckan. Det är mer än vad jag är van vid. Och allt är eftersom jag börjat med antidepressiva, så jag har varit vääldigt långt ner nu det senaste.

Men jag har fina vänner och min underbara häst vid min sida. Utan Acke vet jag inte vart jag hade tagit vägen. Då hade jag nog mått ännu sämre än jag gör idag då han i nuläget är min livskraft och i princip det enda jag har kvar.

Min fina. <3

Likes

Comments

1. Hur gammal är du om fem år? 23 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Emilia

3. Hur lång är du? 168

4. Vilken är den senaste filmen du sett? The Huntsman: Winters War

5. Vem ringde du senast? Pappa

6. Vem ringde dig senast? Max

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Lite emojis

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? Idag

11. Vilken ögonfärg har du? Brun/gröna typ

12. När vaknade du i dag? 8

13. Vilken är din favoritjulsång? Jaadu

14. Vilken är din favoritplats? Stallet lätttt

15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan atm

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Idk az

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Bra fråga

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Minns inte

19. Hur stor är din säng? 120

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? T-shirt på

22. Hur många kuddar har du i sängen? Typ 10

23. Hur många landskap har du bott i? 1, Östergötland

24. Vilka städer har du bott i? Linköping

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor eller skor, aldrig barfota

26. Är du social? Oftast

27. Vilken är din favoritglass? Nån från B&J

28. Vilken är din favoritefterrätt? Beror på

29. Tycker du om kinamat? Älskar

30. Tycker du om kaffe? No

31. Vad dricker du till frukost? Äter inte frukost

32. Sover du på någon särskild sida? Högersidan helst

33. Kan du spela poker? No

34. Tycker du om att mysa/kela? Älskar

35. Är du en beroendemänniska? Jodå

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ne

37. Vill du ha barn? Hell no

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, spanska och tyska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Pooljävel

41. Vad spenderar du helst pengar på? Acke❤️

42. Äger du dyrbara smycken? Hahahah nae

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Idk

44. Kan du rulla med tungan? Nä :(

45. Vem är den roligaste människan du känner? Ingen aninh

46. Sover du med gosedjur? Ja hihi

47. Vad har du för ringsignal? Nån djungellåt på bobbon

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ae

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Flingpaket

50. Flirtar du mycket? Heheheh

51. Kan du byta olja på bilen? Yaaas, och fyrhjuling och traktor

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nää

53. Vilken var den senaste boken du läste? Vet inte ens när jag läste sist

54. Läser du dagstidningen? Corren ibland

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope

56. Dansar du i bilen? Om jag gör

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? East FM

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Nåt i kalendern

59. När var du i kyrkan senast? Bra fråga

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Wahlbom alla dar i veckan

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Två nätter kanske

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? En idiot

63. Vad lyssnar du på just nu? Emilias tjöt

64. Har du varit med i tidningen? När jag föddes

65. Vad är det konstigaste du ätit? Vettefan

66. Vem såg dig naken senast? Tar den någon annan gång

67. Vad är det för färg på din tandborste? Blå-vit

68. Hur imponerar man på dig? Bra bil med bra ljud

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Inte den jag brukade ringa tyvärr

70. Har du någon piercing? Lite i öronen

71. Din största vinst? inte ett skit

72. Civilstånd? Singel

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Stallet.se

74. Är du fåfäng? Ingen aning

75. Ångrar du någonting du gjort? Klart

76. Hur gammal är din pappa? 41 tror jag

77. Vilket är ditt drömjobb? Ingen aning

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Oj

79. Vad har du haft för husdjur? Häst, katt, hund

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag är jävligt känslig, osäker och rädd

81. Svär du ofta? Yaas

82. Sverige när det är som bäst? När det är +20

83. Kan du åka slalom? Ja

84. Vad har du ätit i dag? Lasagne

85. Vad har du för utbildning? Eh

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Hårettt

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Jadu

88. Vilken är din bästa egenskap? Snäll

89. Vilken är din sämsta egenskap? Naiv

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Ehm aa

91. Saknar du något? Min häst som gick bort i höstas

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Tycker jag

93. Vad gör dig ledsen? Livet

94. Vad gör dig glad? Acke

95. Har du varit gift eller förlovad? Nej

96. Vad ska du göra i helgen? Jobba på NIHS

97. Vad är det knasigaste du gjort? Allt jag gör är knasigt

98. Vad har du för laster? Inget jag drar upp här

99. Vem är din förebild? Mamma

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Äta och kolla serie

Likes

Comments

• Jag föredrar höst och vinter framför vår och sommar, älskar dock sommaren haha
• Jag lider av psykisk ohälsa
• Choklad är bland det bästa jag vet
• Jag har väldigt varierad klädsmak, ibland vill jag vara typ fin, ibland vill jag vara lite coolare haha
• Jag älskar Vans, har dock bara ett par. Vill köpa ett par Old Skool när ekonomin tillåter
• Jag älskar tatueringar, så fort ekonomin tillåter så ska jag gadda mig så det bara sjunger om det
• Jag vill pierca tungan, smiley och vertical labret
• Jag tycker bygg- och bilkillar är jättesexiga hehe
• Jag tycker min mamma är världens bästa människa
• Jag saknar en människa så oerhört mycket

Likes

Comments

Igår var en härlig dag. Johanna hade Acke så jag var lite stallfri. Jag, Emilia och Tina grillade ute på gården här utanför oss och sedan la vi oss i solen, vi var ute i ca 6 timmar men jag fick knappt någon bränna alls.. Hahah. Sedan så gick jag in och duschade och gjorde mig iordning, sen åkte jag och Josse in till stan och träffade Jacob och Tom. Vi satt ett tag nere vid Hawaiiöarna och sen gick vi till Queens en liten sväng. Jag hade en himla bra kväll, älska vädret!

Emilia och Marcus är i Mantorp på Vårracet, hade så himla gärna velat åka dit också men känner inte att jag vill göra det pga vissa anledningar, plus att jag inte har råd. När dom kommer hem så ska vi iallafall till stallet och gosa häst!❤️

Red Emilias nya stjärna Madam i fredags, trevlig gammal räsertant!

Likes

Comments