Vi har nu spelat fem matcher här nere! Fyra vinster och en oavgjord! Idag väntar ytterligare en match ikväll.

Sov något så fruktansvärt dåligt idag då jag vaknade redan vid 4!! Väntade tills att klockan skulle bli 7 sänkas kunde gå ut på en joggingrunda på den fina stranden här nere.

Vädret under springturen var inget vidare. Små regn o blåst..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta är en frukost jag verkligen gillar att unna mig själv med. Den är verkligen hur god som helst!

Keso blandat med en smaksatt kvarg, jag föredrar vaniljkvargen uts! Blanda och toppa med antingen min favorit, pumpafrön som gör sig väldigt bra i denna frukost. Idag blev det kiwi och melon vid sidan!

Likes

Comments

Min underbart goda middag jag åt ikväll!

Likes

Comments

Efter att ha kommit hem till mamma och packat upp ina väskor hann jag med en stund i solen, innan jag skulle åka iväg för att handla en present och åka och gratta pojkvännens lillasyster Caroline, Fick med mig två par träningskorts samtidigt vilket var toppen. Shortsen är från hm och är mycket prisvärda!


Rosa kostade 99kr och de svarta kostade 179kr om jag inte minns helt fel. 

Likes

Comments

Sitter nu ute på altanen med min smoothie i handen mitt i solen efter ett härligt axelpass!!

Likes

Comments

Idag har vädret varit underbart!! Har legat ute i solen nästan hela dagen, man får dock inte glömma att fylla på kroppen under dessa soltimmar som flyger iväg! Jag var så sugen på något kallt men lite sött! Detta blev min lunch idag eftersom att jag inte var så jätte hungrig.

Halv banan
1/2 dl kokta hallon (nerkylda)
150g naturell kvarg
3 jordgubbar
Mixa samman och toppa med valfritt, jag valde jordgubbar!

Likes

Comments

Dessa två produkterna fick jag hem i veckan! Produkterna är från fitnessguru.

Fick hem oneamino som är aminosyror, som man dricker under träningspasset.

+ Prestation & återhämtning vid träning
+ Utökad muskeltillväxt
+ Utökad energi
+ Hastigt upptag
Före, under och efter ett träningspass är kroppen extra mottaglig för näringsämnen och du kan enkelt förhöja din prestationsförmåga genom att tillföra rätt näring. Grenade aminosyror, BCAA, som intas under ett träningspass hjälper till att utöka muskeluppbyggnaden och accelerera proteinsyntesen vilket ger påskyndad muskeltillväxt.

Under ett intensivt träningspass bryts muskelfibrerna ned och katabola hormoner frisätts. Ett tillskott av essentiella grenade aminosyror, BCAA, under din träning stoppar nerbrytningen vid träning, ökar muskeluppbyggnaden och återhämtning samtidigt som den ger ett välbehövt energitillskott.


Jag valde smaken äpple, är possessivt överraskad, hade aminosyror från annat märke innan och smaken var fy. Denna smakar verkligen äpple och lite som saft!Andra burken är pre-workout, det vill säga något Jah dricker innan mina gympass! Det riktigt sticker i kroppen när Jag har druckit det, vilket jag faktiskt tycker är lite obehagligt, men den gör mig verkligen pigg!! Jag måste dock blanda med väldigt mycket vatten för att smaken är så stark, vilket gör att jag måste börja dricka i god tid innan träningen för annars blir det tungt att träna för mig!! Valde smaken Cola, kan säkert få till en god nyttig slash innan ett träningspass en varm sommardag!!

+ Skärpt mental fokus
+ Muskelkontakt & pump
+ Minskad mjölksyra & förbättrad uthållighet
+ Explosiv styrka
+ Otroligt välsmakande
+ Ökad fettförbränning under träningen

One PWO® är specifikt anpassad för att ta din träningsprestation till nästa nivå. Med en kombination av effektiva ingredienser verkar produkten på flera plan för att förbättra din prestationsförmågan och ge dig resultaten som du söker.Varje portion levererar bland annat 4 g beta-alanin och 300 mg koffein, vilket ger energi, fokus och ett effektivt motverkar mjölksyreproduktion. One PWO® innehåller dessutom L-citrullin, l tyrosin och rosenrot för fokus och pump under träning. One PWO® bidrar även en ökad ämnesomsättning och fettförbränning under träning.

Likes

Comments