De är helt underbara. Jag gillar att de har oika storlekar och färger. Vet inte om de skulle passa att ha framme jämt men vi vissa speciella tillfällen så. Här hittar ni hur ni gör lamporna.

 

Likes

Comments

Ta in stubbarna i era hus och använd dem som inredning. Jag blev väldigt sugen att gå ut i skogen och hitta åt mig en alldeles egen stubbe eller två efter att jag såg dessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

 ...så skulle jag gärna bo i en lägenhet lik denna! Detta är en läcker vindsvåning i Vasastan i Stockholm, som är designad av Ulf Nelson. Lägenheten känns riktigt rymlig & välplanerad. Den är på 118 kvm, fördelat på fyra rum & kök.

 

 

Bilderna kommer från Freshome.

 

Likes

Comments

 

Nu sitter jag hemma och taggar inför Metaltown 2011. Jag har längtat i flera veckors tid nu och nu är det bara 2 dagar kvar innan vi åker. Vi bokade boendet innan jul så har väntat alldeles för länge känns det som. Det blir jag och 4 tjejer till som åker ner och gör metaltown osäkert!

Nu ska jag nog ta fram väskan och börja packa.

Likes

Comments

Det här timmerhuset är designat av JS Lovering Wharton och William Trost Richards för 103år sedan.

 

 

 

Huset har ett underbart slitet och väderbitet utseende och en 360 graders utsikt över havet genom de många fönstren. Huset har 3 våningar och 23 rum. Inte illa om ni frågar mig.

 

Bilderna kommer från trendir.

 

 

Likes

Comments

 

Spännande, Frida Fahrman har tillsammans med Let’s face it  tagit fram en sminkkollektion. Ett nytt mineralsmink kallat Idun Minerals, och detta innehåller till skillnad från många andra mineralsmink 100 % mineraler, precis som bland annat Id gör. Att det dessutom är billigare gör det hela ännu bättre. Jag kommer att pröva dessa produkter. Från och med i morgon kan du köpa dem på utvalda apotek, gå in på apotekets hemsida för att kolla vart eller handla i apotekets webbshop.  Att    Att d

 

 

 

 


Likes

Comments

Jag funderar starkt på att göra om mitt nuvarande sovrum till matrum och flytta upp mitt sovrum på övervåningen. Men jag vet inte om jag pallar det. Är rädd att jag slår i hjäl mig på natten/morgonen ner eller uppför trappen. Andledningen till det är jag tycker det är så fint att ha ett ordentligt matrum. Så kanske man kan ha en lite mys avdelning i samma rum. Jag ska spåna lite mer på denhär ideen.

 

Likes

Comments

Äntligen har han fått släpa en singel. Jag tycker det är konstigt att han inte fått göra det tidigare. Dock är jag inte så jätte imponerad tycker att hans covers är mycket mycket bättre. Men här har ni honom Andreas Wijk..

 


Likes

Comments