Vad har hänt?

Sist vi hörde satt jag i min gamla lägenhet men nu ni så är vi inflyttade och klara (nästan). Jag har samlat lite bilder sedan sist så får ni se vad vi haft för oss senaste dagarna.

Vi tog den sista promenaden i vårt gamla område i söndag. Jag saknar just alla ängar och hur lätt det var att ta en promenad på en timme. Inte riktigt samma sak här i stan. Men idag på morgonpromenaden hittade vi en hundgård lite längre bort så där kommer vi nog spendera mycket tid haha.

Idag hade vi premiärfrukost! Efter en timmes promenad gick vi till affären för att fylla på kylskåpet med massa gott att äta till frukost. Vart både färsk bröd, kokta ägg, juice och även äggröra // Min sista kopp te drack jag i tisdag i min gamla lägenhet. Fick separationsångest så tog med mig en kopp och satte mig innan jag behövde åka till skolan. Även om lägenheten inte ligger i ett bra område, inga bra grannar och liten så får jag lite ångest över att lämna den. Det var ju ändå mina allra första lägenheten och även om vi bara bodde där 6 månader så vart det verkligen hemma. Men den vi flyttat till är helt fantastisk och när vi väl är på plats med allt kommer jag nog inte saknat den andra över huvudtaget.

I måndags kväll fick vi flytta in och jag är helt utmattad. Men nu börjar vi komma i ordning och man kan slappna va. Idag kom vår matgrupp som ni kommer få se mer av nästa vecka, det är nämligen ett samarbete. Men kunde inte hålla mig ifrån att visa. Vackert är de men en jäkla process att få upp i lägenheten. Det finns ingen hiss och en runt bord i äkta marmor väger en del. Efter att ha ramlat, gått hål i jeansen och sen börjat blöda på benet gav jag upp och min fantastiska pappa lyckades bära upp det. Mamma kom sen över för att hjälpa med montering och det var riktigt bra!

Kram Karolin <3

Gillar

Kommentarer