Min helg i Lodon

Vilken helg vi hade i London! Vi åkte upp på torsdag kväll och kom fram under natten. Det var upp tidigt på fredagen redan kl: 6 var vi uppe för att äta frukost på ett ställe vid kl:7. Sen började den stora shoppingrundan. Eftersom det var black Friday tillägnade vi HELA dagen till att shoppa på Oxford street och regent street.

Under fredagen när vi började gå mot hotellet igen på kvällen stannade vi på en julmarknad, Winter wonderland. Jag hade kollat på den redan innan vi åkte och en stor anledning till att vi valde att åka nu var för att se denna marknad. Det var fantastiskt fint och fanns massvis att titta på.

Vi tittade i alla möjliga butiker och det var så fint dekorerat överallt. Även om det var plusgrader, sol och ingen snö så fick jag ordentliga julkänslor.

Det första stoppet under söndagen vart till denna isrink som jag hade spanat in och kan man något annat än att älska denna telefonkiosk? Haha tror inte de, den låg vi natural history museum. Väldigt fint och vill man inte gå in på museumet så tycker jag det är värt att bara ta en titt utanför, iallafall under vintern.

Efter detta tog vi oss till Buckingham palace för att kolla hur det såg ut. Det var jätte bra väder och vi njöt av att få känna lite sol. Man får passa på, man vet aldrig när solen kommer fram igen.

Det vart många stopp på Starbucks och det var alltid deras muffins och pepparkakslatte. London har ett väldigt bar utbud av pubar, och maten där är jätte god. Hamburgaren på bilden åt jag på Pauls som låg i närheten av Piccadilly circus, kan vara den godaste jag ätit!

Jag vart positivt överraskad av London och skulle mer än gärna vilja åka tillbaka snart, fanns så mycket att titta på! Denna resa fick vi av pappa i julklapp och vilken perfekt present det vart, så tacksam för den!

Kram Karolin <3

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,
Vad mysigt ditt London ser ut att ha varit 😊
Enda gången jag varit i London så blev jag dundersjuk med hög feber, så min känsla för staden är lite... mja... 😉
//Ann
nouw.com/anngelic
karolinhargsten
karolinhargsten,
Usch va tråkigt, du får åka dit igen och upplever de när du är frisk😘
nouw.com/karolinhargsten
Anngelic
Anngelic,
Ja jag funderar på det, men samtidigt så finns det så många andra ställen jag hellre skulle vilja åka till istället för att åka tillbaka till ett ställe som känns... mja. Orättvist mot London kanske, men ändå 😋
//Ann
nouw.com/anngelic
matildakz
matildakz,
Åh, wow så fina och mysiga bilder! <3
nouw.com/matildakz
karolinhargsten
karolinhargsten,
Tack så mycket 😘
nouw.com/karolinhargsten