Helgen som varit + veckans planer

Gokväll på er! Hoppas ni haft en bra start på veckan. Jag har äntligen gjort allt sånt som måste göras och hinner kika in här efter middagen. Dagarna går i ett, speciellt med tanke på att vi snart flyttar. Hela gårdagen spenderades på Mio där både soffa och lampor inhandlades. För om ca 1 vecka flyttar vi!! Under lördagen hade jag min tjejkväll eftersom jag hade fyllt år. Jag hade jätte roligt och det slutade med en utgång. Men nog om helgen som varit, tänkte dela med mig om vad som ska ske i veckan istället.

Måndag - Jag pluggade och när jag kände mig klar med det började vi rensa. Jag rensade ut väldigt mycket från garderoben som jag ska försöka sälja och vissa saker skänka.
Tisdag - Jag går i skolan och ska sen hem och sälja våran gamla soffa. Ska bli skönt att slippa bära med sig den till nya lägenheten. Efter det blir det träning, skivstångsintervall lutar de mot att bli.
Onsdag - Jag är ledig men ska till skolan ändå och göra det sista uppgiften som ska in på torsdagen.
Torsdag - Jag ska till skolan och sen fortsätta rensa bland mina saker på vinden. Skulle vara skönt att slippa rensa efter man flyttat in. Eventuellt middag ute.
Fredag - Åter skola igen och sen på kvällen blir de att ta det lugnt. Beroende på hur långt jag kommit med utrensningen så lär jag kanske fortsätta med det.
Helg - Jag är ledig i helgen och ska ta vara på de. Inget planerat bortsett från att lillebror kommer hem till oss på söndag för en hel dag. Eventuellt att vi får nycklarna till nya lägenheten!!

Kram Karolin <3

Gillar

Kommentarer