Beklager dårlige bilder! På lørdag var det som sagt julebord med alle Ganni-butikkene og siden jeg jobbet til kl 19 rakk jeg ikke så mye annet enn å skifte og legge ny sminke før jeg måtte dra videre. Men her ser dere i hvert fall antrekket! Tror aldri jeg har følt meg fin i en kjole før. 


Kjole Ganni

Nå er eksamensperioden i gang for fullt og jeg regner med at jeg ikke er den eneste som sitter med pensum fra morgen til kveld.. Heldigvis er det ikke altfor lenge til juleferie (selv om det føles sånn med 4 eksamener i vente). Krysser fingrene for at tiden går fort!

Xx

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Sett Designers Remix Blazer Mango Smykke Jane Kønig

Xx

Likes

Comments


Kolleksjonen er inspirert av normale mennesker som lever sin hverdag i London, alle med sin unike sammensatt stil.

Å få jobbe med et klesmerke som er i alles hoder om dagen er utrolig gøy og spennende! Vi får inn 4 kolleksjoner i året og for et par uker siden fikk vi inn den siste for 2017. Dette er pre-spring kolleksjonen, så her snakker vi en herlig bukett med farger og mønstre. Med den mørke vinteren vi har her i Norge er det ingenting som er bedre enn plagg som lysner opp garderoben litt. Absolutt verdt å sjekke ut dersom du ikke har gjort det allerede!


Personlig elsker jeg å investere i plaggene med gode og naturlige materialer, så fra denne kolleksjonen har jeg unnet meg selv en kjole i 100% silke. Den henger klar i garderoben frem til lørdag, for da er det nemlig duket for Ganni sitt julebord. Vi er 6 butikker totalt i Norge og denne gangen skal hele gjengen samles. 30 jenter med samme jobb og interesse, kan det bli bedre?

Ønsker dere en fin uke. Xx

Likes

Comments


Jeg har ikke hatt lørdagsfri på 6-7 uker, så denne helgen var det virkelig på tide å lene skuldrene helt tilbake. Hvert fall med tanke på at eksamensperioden er rett rundt hjørnet. Jeg har rett og slett fokusert på å kose meg mens jeg kan. Deilig! Det skal så sies at ikke har samvittighet (eller tid) til en tredje dag uten å gjøre noe som helst, så denne søndagen skal bli brukt til å komme gjennom pensum. Pjuh..


I går tok jeg med et magasin til Le Rustique som ligger på Majorstuen og tittet på menneskene som gikk forbi. Et sted som anbefales dersom man ønsker et litt roligere sted å nyte kaffen. God søndag til dere! Xx

Likes

Comments


Da denne jakken fra den nye pre-spring kolleksjonen til Ganni hang i showroomet i mai måned, var jeg solgt. En uke senere gjorde sjefen innkjøp og nå etter 6 måneder er den endelig min! Denne jakken gir meg rett og slett litt lykkerus, om det er lov å si. Jeg gleder meg til å vise dere flere bilder senere. Xx

Likes

Comments


For venninner og familie har jeg vært ganske ”bloggete” av meg i en god stund nå, og tro meg når jeg sier jeg ofte har fått høre meg og blogg i samme setning. Jeg har brukt så mye tid på å ta bilder til Instagram og helt ærlig trodde jeg det skulle forbli min greie. Men så blir man jo litt påvirket! Hvert fall når dette er noe jeg har vurdert i nærmere ett år. Egentlig har jeg hatt det i tankene mye lenger enn det, men selvsikkerheten til å skape noe har ikke helt vært der. Men nå! Nå føles det veldig riktig og på tide. Selv om jeg bruker mye av tiden min på skole og jobb, er det så fint å ha et sted man kan koble litt ut og la kreativiteten være i fokus.

Jeg håper jeg kan inspirere dere som ønsker å følge med! Xx

Likes

Comments

Instagram@karolinerasmussen_