Torsdag-Dålig sömn inatt

Godmorgon! Blä vilken natt, la mig riktigt tidigt igår. Hunden kom runt 20.30 för mamma skulle jobba natt så han skulle vara här över natten. Kl 00.40 vaknar jag av att han går upp för trappan och ställer sig och krafsar på sovrumsdörren, vafan håller han på med tänkte jag, men det gjorde inget att han väckte mig för Freja brukar vakna och vill ha mat kl 1 så jag gick ner och gjorde i ordning det, när jag kom upp vaknade hon. Hon åt och somnade och jag lämnade sovrumsdörren öppen så Cash kunde sova inne hos oss för han kanske skulle hålla sig lugn då, men nej, han låg brevid mig i sängen och pep, då och då trampade han på mig så tillslut stängde jag dörren igen och han la sig på nedervåningen. När jag väl är påväg att somna så börjar han igen... och så höll han på tills jag gick upp 6.30, så nu fick han åka med mamma hem.
Så nu sitter jag här i soffan med en kopp kaffe, Freja tittar på tv och jag ska snart klä på oss och så ska vi åka hämta hunden för en lekdejt med Lill och Dixzi. Sen får vi snabbmocka för vi har tid på BVC idag också! 4 månader blir hon idag😍
Nä nu får vi snabba på, eller jag iaf, Freja ser ut som hon ska somna igen, vilket hon nog gör, hon är van att sova till 8.30!

Cash&Dixzi!
Gammal bild.

Gillar

Kommentarer