Lite svalare, taskig matfantasi

Hej därute! Idag är det äntligen mulet och lite svalare ute, så himla skönt.
Igår kväll så var jag och Linn ute och red en sväng på kvällen, mormor var här och passade Freja under tiden. Så himla skönt att komma upp på hästryggen och bara vara😇 jag var hemma 22.30 igen och då var Freja fortfarande vaken för mormor hade inte lyckats lägga henne! Men äldre människor är ju mer rädda för när barnen skriker lite och lyfter direkt upp dom igen. Jag stoppar ner Freja i sängen, ger henne flaskan och går ut ur rummet, antingen somnar hon mitt i maten eller så skriker hon lite en stund men ger upp väldigt snabbt och lägger sig ner. Hon klarar inte av att somna sålänge jag är kvar i rummet, då ska hon bara härja med mig, därför går jag ut.

Bild från igår kväll när vi var ute i trädgården och pysslade lite😍 så duktig och står utan stöd nu.
Idag har vi bara varit i stallet en sväng, rastat hunden och släppt ut hönsen. Påväg hem somnade Freja när jag hade tänkt att handla så jag åkte hem istället för affären men då kom mormor förbi så hon satt kvar här så jag fick handla.
Det är så tråkigt med mat just nu, det är för varmt för att både äta och för att laga mat. Men jag insåg också att jag har väldigt höga krav för vad jag lagat för mat och inte, tänkte på ugnsstekt falukorv och potatismos idag, men det är så mycket som ska göras, det tar tid och det blir väldigt mycket mat som jag ändå inte hinner äta upp i tid. Så jag gjorde korv och pommes, så enkelt kan det ju faktiskt vara och Freja tyckte om det. Nu får man ju så mycket tid över till annat istället, så nu ska vi snart gå ut i våran trädgård och pyssla lite med uppfarten och blommorna🌸

Gillar

Kommentarer