Lite ljus i mörkret!

Hejsan! Efter min jobbiga dag igår så fick jag äntligen lite energi idag och har grejat med massor! Dagen startade med en morgonpromenad vid 7.30 med Cash, efter det fick Freja grötfrukost och sen efter kl 10 stack vi iväg hem till mamma. Där fick Freja sova middag i vagnen medan hunden och jag städade bilen, städade så gott det gick, man blir inte speciellt noggrann när man vet att hunden snart ska in i den igen och håra runt😂 men mycket fräschare vart det.

När jag städat klart bilen så kom Linn förbi och hon följde med mig och Freja till stallet! Där tog vi in Bosse och lunchade och eftersom jag hade barnvakt med så hann jag mocka snabbt och smidigt! Freja tyckte det var roligt för hon hade sittdelen på vagnen så hon kunde vara med och kolla och så kunde hon äta banan i vagnen! Så mysigt med sällskap och härligt väder!

Source error

Linn åkte till jobbet efter stallet och då lämnade jag Freja med mamma och stack till skogen med Lill och hundarna en timma! Riktigt skönt, sen var det full fart hem till Miranda och äta mat och Freja fick leka med vilme, hon har nog hunnit med att vara på alla möjliga humör men tror hon hade en riktig tröttdag idag! Efter maten tog vi en promenad med hela gänget! Vi var med barnen inräknade 7 pers ute och gick på byn! Riktigt mysigt och man fick så mycket energi av både dom och solen! Att man bara inte kan ta sig i kragen när man har en dålig dag och bara gå iväg och hälsa på nån man tycker om, så lite gör så mycket fastän man inte tror det! Så trots att allt var skit imorse när jag vaknade så blev det en helt underbar dag och jag har då träffat alla favoriter!🧡
Nu ska jag ta mig en dusch sen ska jag krypa ner i sängen, Freja har precis somnat efter denna dagen med många intryck!

Gillar

Kommentarer