Fredag och ledig helg!:)

LITE seg på att uppdatera men det är väldigt mycket just nu!! Men vi mår prima förutom att vädret är djupt deprimerande, blötsnö, regn, minus grader och iskalla vindar med snö på det! Usch, mormor är i Egypten nu och det skulle inte vara helt fel att ha följt med henne. Men istället är jag katt&hundvakt! Blää
Idag har Freja för första gången fått sitta i bärsele medan jag mockade, var väldigt svårt att mocka noggrant så nästa gång ska jag se om jag kan ha henne på ryggen istället för fram på magen, shettisens Box var på tok för liten för att vi skulle kunna mocka den ens så den får mamma ta hand om sen.
Men mocka var nog det roligaste hon har provat hittills, hon skrattade hela tiden. Jag kunde knappt koncentrera mig på det jag gjorde för att hon skrattade. Nu har hon ätit och somnat såhär efter stalltjänsten, så fort hon vaknar ska vi åka hem och äta lasagne sen ska jag jobba några timmar på butiken. Det är jag som stänger ikväll, gör det var tredje fredag och jag hatar verkligen att komma hem till en sovande bebis, hon lägger sig alltid vid 19-20 och jag är inte hemma förrän 20.20 ca och då har hon lagt sig för kvällen, känns som en evighet innan hon vaknar och ska matas på natten om hon ens gör det, ibland sover hon hela natten också.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg