Hej alle!

Jeg har haft en super lækker uge som jeg lige ville dele med jer.

Skolen har været som altid, dog fik min klasse & jeg fredag taget det længe ventede "fjolle billede" fordi vi jo er 9. klasse.

Onsdag tog jeg op til mine bedsteforældre for at spise lækker mad og sige tillykke inden de tog til Paris for deres officielle guld bryllupsdag. Det var sindssygt hyggeligt lige at se dem.

Lørdag stod på sushi til aftensmad med min familie på Sticks & sushi og maden var så lækker! Over al forventning.

I dag (søndag) har jeg så brugt på at være samme med en af mine bedste veninder, Ditte, og en af hendes venner. Vi var alene og besluttede derfor at lave risengrød til aftensmad haha. Allerede julestemning ;))

Jeg håber også i har haft en dejlig uge, og så ses vi forhåbentlig til mit næste indlæg <33

KNUS

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle!

Lille opdatering på min uge. Den har egentlig ikke været sygt speciel. Alligevel vil jeg lige dele hvad jeg lavet med jer!

 • Mandag, skete der ikke rigtig noget. En af mine gode veninder havde fødselsdag & ellers slappede jeg bare af.
 • Tirsdag, havde vi vikar stort hele dagen i skolen. Da jeg fik fri kl. 15 tog jeg bussen mod lyngby storcenter (et shopping center) hvor jeg ødtes med min skønne kusine Mikala. Vi hyggede os og fik kaffe på Espresso house som altid haha. Jeg fik købt mig en vinterjakke, halstørklæde osv.
 • Onsdag & torsdag, skete der heller ingenting. En ret chill uge som jeg sagde :)) Torsdag var jeg var på et stepfit hold (i fitness world) med min gode veninde Esther. Det et medium niveau & så dumme som vi var havde vi hverken været til introholdet eller sat os ind i hvad det gik ud på. Selvom det var svært synes vi selv vi klarede det godt haha. Vi kommer sikert igen! Efter vi har været på introholdet, ups.
 • Fredag, holdte en af mine bedste veninder Ditte hygge/fest. Det var en lækker aften og jeg nød den i fulde drag. Jeg sov hos hende til Lørdag.
 • Lørdag, var jeg sindssygt træt. Jeg havde ikke sovet mere end 2,5 time om natten & da jeg kom hjem sov jeg 3 timer straight. Jeg vågnede kl. 18-19 og jeg troede (no joke) at det var nat eller tidlig morgen da det var så mørkt. Men nej det var aften og da min far kom sent hjem og min bor & jeg ik havde fået handlet ind til aftensmad hentede vi mac d. Heller ikke værst haha.

I dag er det så søndag, jeg er stadig træt, men det er der ikke noget at gøre ved. Senere skal min familie og jeg ud og spise aftensmad hos min fars kæreste. Alt i alt en hyggelig, afslappet, men trættende uge.

Jeg håber i har haft en dejlig uge, og så ses vi forhåbentlig til mit næste indlæg!

KNUS

Likes

Comments

Hej alle!

I går (onsdag) var jeg på en lækker tur i tivoli med min skønne familie, som jeg synes jeg ville dele med jer!

Der var fyldt med mennesker, da det jo er tiden for halloween. Der var lang kø til alle forlystelserne og fyldt op på mange af restauranterne.

Der var pyntet så flot op derinde til halloween og det hele så, så godt ud! Man kunne virkelig fornemme at det er blevet efterår.

Vi spiste på en restaurant kaldet 'Grøften' som min familie og jeg efterhånden altid spiser på, når vi er i tivoli. Den er super populær og der er altid propfyldt, men de serverer alligevel altid sindssygt lækker mad.

Jeg synes det er så vigtigt at man får tilbragt tid med sin familie og ISÆR den ældre del. For mig er tiden med mine bedsteforældre guld værd, da de stadig er friske.

Jeg håber i nyder jeres ferie (hvis i har efterårsferie) eller bare glæder jer til det snart er weekend! Vi ses forhåbentlig til mit næste indlæg.

KNUS

Likes

Comments

Hej alle!

Her i går var jeg på en meget spontan tur til København med 2 af mine gode venner (Ditte & Laurits)

'Vi havde aftalt at mødes kl. 14 og derfra vidste vi egentlig ikke rigtig hvad vi ville lave. Laurits sagde så til at vi skulle tage en tur til København. Vi stod af toget på Østerport, og gik derfra til strøget. Vi så lidt af København bl.a. Marienborg og de hyggelige gader.

Omkring kl. 16 satte vi os ind på en cafe/restaurant for at spise frokost. Lidt sent, men det gjorde os ikke noget. Vi fik 2 nachos til deling og det var egentlig lækker nok. Betjeningen var bare virkelig dårlig. Der gik mindst en halv time inden vi fik vores mad (som endda normalt var en hovedret), og de gæster som var kommet efter os, fik alligevel mad før os. Det gik os lidt på nerverne haha.

Generelt syntes jeg at Københavns gader er super flotte, men de giver alligevel noget ekstra når træernes blade har forskellige farver. Det var en sindsygt hyggelig tur, som vi vendte hjem fra omkring kl. 18.

Jeg håber i har haft en ligeså fantastisk weekend som mig!

Vi ses forhåbentlig til mit næste indlæg, og indtil da må i have det godt!

KNUS

Likes

Comments

Hej alle!

Hvis i har læst mit seneste indlæg, har nok set at jeg har været i Sydafrika. I kan læse mere om hvorfor HER .

Hele turen har været en fantastisk oplevelse. Jeg har oplevet så meget, på en helt anden måde end man gør i hverdagen. Det var så god en rejse.

Hele rejsen var bygget op omkring det vilde i naturen. Vi boede på en lodge kaldet Nyati safari lodge, & her var der stort set hver dag nogle ture at tage på. Der var alt fra game drives (man kører rundt i de her åbne 'safari biler', og finder vilde dyr) til 3-retters middage midt ude i bushen (et andet ord for en slags savanne).

Allerede de første 2 dage, var der to grupper af løver der havde nedlagt en bøffel hver. Det var super klamt at se på, så derfor vil jeg ikke indsætte et billede haha. Vi var så tæt på at det var helt surrealistisk.

Generelt var vi meget tæt på dyrene, & det var super nervepirrende, da der på en af vores køreture var en elefant der kom op på siden af vores bil, & begyndte at tage mudderbad. Yes.

Der var mange andre ture vi var på bla. en tur op i Drakens bjergene & på en flodsafari.

Vi så alt fra aber & skorpioner til giraffer, løver, flodheste, zebraer & endda flere leoparder, herunder en med unger.

Noget der virkelig var fantastisk, var den bush-walk vi var på. Man gik helt konkret ude i bushen mellem alle dyrene. Rangeren (svært at forklare, men en der arbejdede på lodgen, havde arbejdet med dyr, kørte os rundt osv) havde en riffel med, da man aldrig kunne vide hvad der ville springe frem fra busken. På vores tur så vi dog kun zebraer & nogle forskelllige arter af hjorte/bukke.

Selve lodgen kan man ikke kalde et rigtigt hotel. Vi boede alle i nogle store villaer, og så var der et stort poolområde med bar, lounge & restaurant. Som prikken over i'et var der lækker morgenbuffet & 3-retters middag hver evig eneste dag.

Jeg håber i har haft en fantastisk uge.

Indtil da håber jeg i får det godt & at vi ses til mit næste indlæg!

KNUS

Likes

Comments

Hej alle!

Hvis i har kigget et smut forbi mit seneste indlæg, kunne i formegentlig godt læse at jeg skulle til Sydafrika! Turen er planlagt fordi mine bedsteforældre har guldbryllup. Jeg skal være væk i 10 dage, på et resort kaldet "Nyati" I kan evt. kigge deres hjemmeside hvis i kunne tænke jer at vide mere om resortet <33

Vi skal på safariture, se solnedgangene & spise fantastisk mad. & selvfølgelig vil jeg dele min oplevelse med jer!

Igår tog vi afsted på en 12-timers lang flyrejse, med 2 mellemlandinger. Men i virkeligheden var turen meget længere da vi skulle vente 4 timer på et lillebitte fly i Sydafrikas lokale lufthavn.

Da vi var kommet godt omkring med flyene, blev vi transporteret i store jeeps ud til resortet! Det var så overdrevet vildt. Vi kørte gennem savannen indtil vi nåede frem (Se billeder). Vi så, så mange vilde dyr, & det var så surrealistisk!

Jeg vil nyde min ferie & fortælle jer alt om min rejse når jeg kommer hjem <33 Ellers kan i følge med på min instagram @karoliinejuul hvor jeg poster ofte.

Indtil da håber jeg i får det godt & at vi ses til mit næste indlæg!

KNUS

Likes

Comments

Hej alle!

Denne uge er gået super hurtigt for mig! Jeg har ikke haft mega meget at se til, men alligvel føler jeg at tiden er fløjet afsted haha.

Så i denne uge (hverdagene) har jeg haft noget vi kaldte "feature uge" i skolen. Vi blev blandet med børn fra alle årgangene på skolen og skulle i hver gruppe arbejde med et projekt som vi så skulle vise forældrene torsdag aften. Det var hyggeligt nok med alle de helt små, men det blev virkelig hurtigt langtrukkent for os i de større klasser.

 • Mandag, var første dag af vores feature uge. Vi blev inddelt i vores grupper og fik forklaret i hver enkelt gruppe hvad vi skulle arbejde med. Allerede den første dag begyndte det at blive kedeligt, da lærerne skulle forklare tingene 10 gange, igen & igen, før de små forstod det.
 • Tirsdag, stod på meget af det samme som dagen før. Og for at være helt ærlig var jeg ved at blive godt træt af forløbet. Tirsdag smuttede jeg en tur i fitness centeret for at tænke på noget andet, samtidig med at jeg kunne træne.
 • Onsdag, var virkelig ikke en dag med særlig meget indhold haha. Min gruppe var færdig & der var virkelig ikke mere at lave, men vores lærere blev ved at sige til os at vi da sagtens kunne udvikle og jeg ved ikke hvad. Heldigvis reddede det dagen med en tur på espresso house. Igen fik jeg min elskede salted caramel latte. Jeg nød eftermiddagen med min skønne kusine.
 • Torsdag, lavede min gruppe ingenting i skolen. Dog fik vi vist forældrene hvad vi havde arbejdet på da de kom kl. 16. Jeg bad mine forældre om at blive hjemme, da jeg virkelig ikke synes vores projekter var værd for dem at se. Det tog os 10 min. at vise projektet til forældrene og så var jeg egentlig bare sammen med mine venner indtil vi havde fri kl. 18.
 • Fredag, havde jeg fri allerede kl. 13. Det var så lækkert. Jeg skulle til noget hygge hjemme hos en ven & det var en sindssygt god aften.
 • Lørdag, stod helt ærligt bare på netflix. Indtil min veninde skrev til mig kl. 20 og bad mig tage med til hygge hos en anden ven. Det var super spontant, hvilket jeg ikke er den bedste til. Jeg skulle have sovet ude, men jeg endte med at tage hjem alligevel haha.
 • Søndag, sidder jeg så her efter en vellykket tur i fitness centeret. Jeg var til en times 'Latinmix' med en af mine bedste veninder. Jeg elsker denne form for træning. Man danser så mange forskellige stilarter samtidig med at det er super hårdt (så man får brændt en masse kalorier væk).

På overskriften kan i nok se at jeg har skrevet Sydafrika? Og ja det passer. Jeg tager snart til Sydafrika, men det får i snart mere af vide omkring! Jeg glæder mig ihvertfald.

Jeg håber i har haft en dejlig uge, måske med mere indhold end mig. Jeg håber vi ses til mit næste indlæg!

KNUS

Likes

Comments

Hej alle!

Jeg tænker at starter på en ny ugentlig ting, hvor jeg deler billeder med jer fra ugen der er gået? Uge 37 har været en uge, hvor jeg egentlig har lavet noget stort set hver dag haha. Her er lidt om min uge:

 • Mandag, er for mig altid lidt af en lorte dag for at sige det rent ud. Alligevel fik jeg vendt dagen med et lyspunkt. Jeg tog på café med mine veninder, espresso house for at være præcis. Jeg fik den bedste salted caramel latte. Eftermiddagen gik egentlig med at lave matematik aflevering & hygge.
 • Tirsdag, var højdepunktet nok turen i fitness. Jeg tog derned med en veninde & fik trænet en masse. Min træning er vigtig for mig, ikke kun pga. udseende, men også fordi jeg føler det virkelig giver mig et spark i forhold til at leve livet fuldt ud.
 • Onsdag, var virkelig en udmattende dag haha. Jeg kørte fuldstændig død i alt jeg gik igang med. Alligvel formåede jeg at tage over til en af mine bedste veninder, Josefine (hun har også en blog: josefinehubertz) Vi hyggede, drak kaffe og spiste pizza. Super ærgeligt, så endte jeg med at glemme resterne hos hende haha :((
 • Torsdag, stod på endnu en tur i fitness. En lækker træning & et dejligt bad. Om aftenen fik jeg indgået en aftale om en sponsorering, som i meget snart vil høre mere om!
 • Fredag, er efter min mening den bedste dag på ugen! Jeg elsker tanken om ikke at skulle tænke på at skulle op dagen efter. Fredag skulle jeg ikke det store. Min familie & jeg tog hjem til min fars kæreste, vi spise lækker mad & så film.
 • Lørdag, holdte min skønne kusine 15-års for familien og den var min familie & jeg selvfølgelig med til. Der blev grinet, snakket & det var en super hyggelig aften.
 • Søndag, tog jeg en tur til København med nogle gode veninder. Det var en super hyggelig tøsetur, med kaffe, shopping & dejlige omgivelser. Dog med en MASSE regn på vejen derind wow. Men det klarede heldigvis op, & vi oplevede kun nogle få små byer. En super lækker afslutning på ugen.

Lige nu sidder jeg så her søndag, og skal have pakket de sidste ting til skoledagen i morgen. :/ Jeg håber i alle har haft en skøn uge, og at i har fået det bedste ud af den.

Vi ses snart, KNUS!

Likes

Comments

Trenchcoat: Genbrug, Taske: Primark, Sweater: Asos.com - vero moda, Jeans: Gina tricot, Støvler: Justfab.com

Hej alle!

Som i kan læse jer til på overskriften vil i dag høre lidt om mit outfit fredag d. 15. september.

Hele ugen har været godt fyldt med vind & byger. Derfor føler jeg at det har været tid til at hente de tykke sweatre ud fra skabet.

Jeg havde som altid min elskede taske med, til skolebrug (Computer, vand, notesbøger osv.) Derudover havde jeg besluttet mig for endelig at få brugt min trenchcoat. Efter min mening, er efteråret virkelig tiden til trenchcoats. Mine støvler, er virkelig også noget der kan pifte et outfit op. De er super høje, & mine fødder kan godt nok gøre ondt efter en hel skoledag. Men det stopper mig ikke haha. Resten af mit outfit var egentlig ret basic, da jeg føler både min jakke, mine støvler & min taske allerede råber op. En mørkegrå sweater selvfølgelig pga. vejret & et par sorte jeans som alle kender.

Alt i alt er jeg helt vild med outfittet, det siger virkelig meget om mig. Jeg håber i allesammen har det godt & får en dejlig weekend!

Vi ses snart, ​KNUS


Likes

Comments

Hej alle & velkommen til min blog!


Jeg hedder Karoline & er 15 år gammel. Jeg lever et pretty much normalt teenageliv med alt fra drama, til fashion & beauty. Hvilket nok også er det min blog primært kommer til at omhandle. Mode, beauty & min hverdag ;P

Til hverdag elsker jeg at være sammen med mine veninder, men det er virkelig også det bedste at sidde i sengen med netflix, kaffe og chokolade. Desuden er efterår og vinter virkelig tider jeg elsker. Det bedste er at sidde hjemme en søndag, med regn silende ned ad vinduerne. Eller de morgener, hvor man vågner op til helt nylagt sne der glitre i solens lys.

Det her er faktisk min anden blog. Jeg fik lavet en for omkring en månedstid tror jeg, men mit navn var virkelig ikke det bedste så her er jeg igen, nu med et nyt navn.

Udover blogging har jeg en youtube-kanal: karoline juul. Jeg laver primært også beauty & fashion videoer da det igen er min passion.

Jeg har altid elsker det med at dele sin hverdag gennem billeder, med andre folk, så derfor giver jeg blogging en chance.

Jeg håber i vil følge med fremover!KNUS

Likes

Comments