Ja, exakt så känns det. Tenta i morgon. Dock verkar det vara en "inkörningstenta" så att vi ska komma in i tänket på universitetet. Vi får göra den hemma via datorn. Så varför denna hemska panik? Jag har märkt att min kropp och min hjärna är så beroende av träning. När jag flyttade hit köpte jag ett kort med gym och relax för att ha någonstans att varva ner. Det funkade jättebra till en början. Men då bilen har gått sönder, har jag inte haft möjlighet att ta mig till gymmet. Min kropp skriker och mitt humör är som ett pubertetsbarn. Jag vill grina, skrika, jubla och bara dö. Jag har inte haft ångest på hur många år som helst men nu jagar den mig i ryggen hela tiden. I dag ska jag till gymmet, det finns inget annat!

Nu när bilen gått och blivit trasig, sover jag hos vänner som bor i Örnsköldsvik. Tacksam att dem finns.

Att plugga är som att bli 15 år igen rent känslomässigt. I vuxen ålder har jag aldrig haft problem att prata. Men det hade jag i skolan. Nu kommer alla dem känslorna tillbaka! Kroppen är bra märklig. Som sagt, i dag ska jag träna bort allt negativt, sen gå på relaxavd med min kära vän.
Dagens ord till mig själv: Slappna av och ge inte upp!!

I gårkväll träna vi HLR.
Fått min skylt inför praktiken som börjar på måndag!
Semla, den var jag värd:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilhistorien i går slutade ju väldigt bra, då bilen tog mig ända hem. I morse, laddad för träning innan skolan, startar den inte. Är man redan stressad kan man faktiskt bryta ihop av "bara" materiella saker. Det fick bli hemmaplugg i dag. Med en tenta på fre, en portfolio, som  ska skrivas och skickas in senast en vecka före praktiken. Alltså praktiken börjar på måndag och vi gick infon i går. Jag känner mig minst sagt stressad och trött. Försöker att ta en sak i taget och inte få panik. Det ordnar sig!! Personlig utveckling heter det!

Likes

Comments

När jag flyttade till örnsköldsvik från Borlänge, körde jag de 46 milen upp. Jag har räknat med att bilen ska gå fram till sommaren. Besiktning skulle ske innan sista januari. Bilen går inte igenom. Ett bränsleläkage, ett kraftigt sådant. Säger inspektören. Precis innan jag ska köra bileländet till skroten, så försöker jag ta mitt förnuft till fånga och tänka klart. Det går inge vidare, så jag kör till skolan.
Väl där får jag tips av mina underbara studiekamrater om olika bilverkstäder det finns här i övik. Jag försöker koncentrera mig på att plugga, men det fanns liksom ingen motivation. Hur som helst går jag in på mekonomen (hade velat sett mig själv) på gränsen till att bryta ihop ber jag om hjälp. De tittar på bilen och fixar läckaget!! Mekonomen övik i mitt hjärta forever!!

Idag kommer jag ut från Ica,  sätter i nyckeln i tänningslåset, vrider om..död bil..

Underbara vänner finns som startade bilen åt mig!! Mina hjältar!
Nu står den på laddning över natten, får se om den startar i morgon..

Volvo skänkes!!

Likes

Comments

Var till frisören igår. Mycket nöjd med både färg och klippning. För att inte tala om priset! Mycket billigare än i Falun.

Likes

Comments

Det har snart gått 3 veckor in i terminen. 3 veckor som varit en berg och dalbana. Känslor av hemlängtan, lycka och overkliga känslor om att jag faktiskt nu får läsa till det jag alltid drömt om. Ja, det är faktiskt så. Aldrig haft några tankar på nåt annat yrke. Jag läste omvårdnad på gymnasiet. Där fick jag min yrkestitel undersköterska. Jag var stoltare än en tupp. Åren har gått och livet har inte alltid varit lätt. Jag fick erfara att vara på den andra sidan av vården. En patient. Mina erfarenheter har gjort att jag vill vara med och göra skillnad för andra människor. Min utmaning i att läsa till ssk är att plugga, skriva reflektera osv. Har varit väldigt trygg i min roll som undersköterska. Nu ska jag in i en ny yrkesroll. Så spännande och skrämmande på samma gång. Personlig utveckling!

Likes

Comments