Jeg har af erfaringer fundet ud af, folk tænker vildt meget på sin krop. Mange mener de skal være helt ekstremt tynde for at accepteres, men det syntes jeg er en skam.

Nogle vil hellere sulte sig selv, bare for at få den rigtige krop, hvilket jo ikke er godt. Hvis man først for en spiseforstyrrelse, er den nogle gange svær at komme ud af igen. Har selv stået i den situation hvor jeg næsten ingenting spise, og hvor jeg jo så tabte mig en del. Jeg fokuserede kun på at tabe mig, og ikke spise særlig meget. Begyndte at spise mindre og mindre, men mine veninder støttede mig rigtig meget. Så det er gået op for mig, at man ikke skal tænke så meget over hvordan man ser ud.

Mange syntes også selv de har for meget fedt på kroppen, hvor største delen slet ikke har særlig meget fedt på kroppen. Syntes virkelig man skal tænke over hvad man siger omkring sin krop. Kender fx selv personer som siger det nok snart for spiseforstyrrelser, men det er bare så farligt. Så det bare slet ikke noget at lave sjov med, men man kan godt være bange for det. Men man skal have stoppet det inden det bliver slemt, der er jo forskellige grader af spiseforstyrrelser.


Men ville bare sige i alle smukke som i er, alle er smukke på deres egen måde. I kan bare skrive hvis i har noget at sige, eller hvis i har nogle ideer til hvad i gerne vil høre om på min blog.


Knus Karoline😊


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg har som en start på min blog, valgt at skrive om hvordan mig og min bedsteveninde Annika lærte hinanden at kende. Det hele startede med at vi var med i en fan gruppe, som omhandlede Rasmus Brohave. Så skulle hun møde ham, hvilket jeg på det tidspunkt vil gerne ville. Så skaffede hun mig en sød videohilsen fra ham, hvilket var vildt sødt. Vi bor rimelig langt fra hinanden (hun bor på Fyn og jeg bor i Midtjylland) men på trods af det, har vi holdt vores venskab. Siden hun skaffede mig den video hilsen, så fandt vi ud af hvor godt vi egentlig klingede. Vi har skrevet rigtig meget siden og stort set hver dag. Der er dog en del år i mellem os, men det mærker vi slet ikke.

Likes

Comments