Hei alle sammen! Beklager for at jeg ikke har blogget noe på en stund, men jeg er tilbake nå. Temaet jeg tenkte jeg skulle snakke litt om i dag, er et veldig dagsaktuelt tema - og det blir ofte nevnt både i sosiale medier, andre nettsteder, blogger og i media generelt. Sminke - "the power of makeup".

(Bilde fra google).

Først og fremst - hva er sminke? Sminke kommer i mange forskjellige former, merker, høy/lav dekkevne, pigmentering osv. Sminke blir brukt for å gi ansiktet riktig konturer og fremheve de fine trekkene man har i ansiktet. Men, man må ikke bruke sminke. Sminke blir også brukt veldig aktivt for å dekke urenheter, jevne ut hudtoner å rett og slett bare gjøre ansiktet litt freshere. De fleste har sin egen stil, og når det kommer til sminke er det ingen fasit, du gjør det du liker og føler kler deg. Om du trives best uten sminke eller men minimalt med sminke - så er ingenting bedre enn å la huden puste. Alikvel er det mange som foretrekker å fremheve å la folk legge merke til de fine trekkene de gjerne vil vise frem.

(Bilde fra google)


Mange mener det er falsk å bruke mye sminke, men det er ikke det. Mange blir ugjenkjennelige uten sminke, men det er deres valg og så lenge de føler seg fine, er ingen av dere "makeup-haters" komentarer viktige.

Her om dagen sminket jeg lillesøsteren min, og hun bruker vanligvis ikke noe sminke til hverdags, kanskje litt mascara - om hun gidder. Jeg syntes hun gikk fra å se ut som 10 år til 18 på et blunk.