MY LAST DAY OF AMERICAN HIGH SCHOOL, SENIOR AWARDS & PREPARATIONS FOR GRADUATION

Hej på er!
För exakt en vecka sedan så gick jag min sista dag på amerikanskt High school. Det har varit väldigt svårt för mig att ta in, och det var inte fram tills senior send off förra fredagen som jag insåg att mitt utbytesår nästan är över. Jag har numera 5 dagar kvar här (åker hem på onsdag) och dem dagarna kommer jag se till att spendera mer än väl. Självklart så väcker det här många känslor och det är väldigt blandade känslor. Samtidigt som jag är extremt taggad på att komma hem så är jag samtidigt väldigt ledsen att det här snart tar slut. Men som allt annat i livet så har allt sitt slut.
Det känns extra tungt att lämna skolan där jag har träffat så faktiskt många nya härliga vänner. Skolan har verkligen varit en trygg punkt för mig under mitt utbytesår, så det känns jobbigt att behöva lämna det bakom mig. Dock så tar jag med mig alla fina minnen och det är något som jag sent kommer att glömma.
Iallafall jag har nu haft sommarlov i exakt en vecka och det känns helt fantastiskt!!! ☀️ Jag har nog aldrig varit så redo på sommarlov som i år. Jag längtar något otroligt efter att få spendera min sommar i Sverige tillsammans med vänner & familj och bara leva livet. Har så mycket roligt planerat inför sommaren och jag ser fram emot det så galet mycket.
I vilket fall som helst så har jag alltså spenderat en vecka av mitt sommarlov här i Michigan so far. Det har varit en fantastisk vecka på alla möjliga sätt. Jag har umgåtts med kompisar varje dag, försöker umgås med så många som möjligt och njuta av varje ögonblick. Jag har bland annat besökt stranden två gånger denna vecka. Vädret har varit helt underbart, 25-30 grader varje dag. Det fanns även dagar då det låg på över 30 grader men då var det nästan lite för varmt. Jag har varit på bio. Spelat min sista fotbollsmatch för säsongen och ätit glass i mängder. Med andra ord så har det varit en härlig start på mitt sommarlov.
I tisdags spelade jag min sista fotbollsmatch för säsongen vilket känns väldigt tråkigt. Jag har verkligen tyckt om att vara tillbaka på gräsplanen och lirat boll. Det har väl inte gått jättebra för oss den här säsongen men det är inte det som räknas. Vi har haft väldigt roligt tillsammans och gjort det bästa vi har kunnat. I början av året hade vi ont om spelare och vår dåvarande coach blev sparkad haha. Så säsongen började inte riktigt på topp men så fort vi fick vår nya duktiga coach så var det allt fler som började och vi gjorde en rejäl vändning på säsongen. Ibland så gäller det att stöta på motgångar för att sedan ta sig framåt!
Trots att vi officiellt är klara med skolan så har jag besökt skolan vid två tillfällen på mitt sommarlov. Igår så hade vi nämligen senior awards vilket är en ceremoni som skolan anordnar för att hylla outstanding seniors. Jag förväntade mig verkligen inte att få ta emot något award men på slutet av kvällen så stod jag där ärad med hela 3 awards!!! Jag fick bland annat senior academic achievement award för mina betyg!! Sen fick jag även en silver honor cord för min 3.7 GPA (grade point average) on a 4.0 scale. Så jag fick två awards för mina betyg vilket gjorde mig väldigt glad att jag gjort så bra ifrån mig. För trots att mina betyg för det här året inte räknas i Sverige, så vill jag fortfarande göra bra i från mig! Jag fick även sport awards för att jag har gjort bra i från mig i dem sporterna som jag har deltagit i, vilket är Cross country och Soccer. Jag känner mig ärad som har fått tagit emot dessa fantastiska awards, det var verkligen inget som jag hade räknat med!
Idag så hade vi senior breakfast och förberedelser inför graduation som för övrigt är på söndag. Det känns overkligt att jag ska få ta american graduation och att det är så snart!! Vi kom till skolan vid 9 och det hela varade fram tills 12. Därefter skjutsade Zach mig hem och sen dess har jag förberett inför mitt graduation/farwell party som jag ska ha imorgon. Det känns väldigt sorgligt att ha ett farwell party för nu känns det påriktigt som att jag är inne på slutspurten av mitt utbytesår vilket jag också är. Men jag ser fram att spendera morgondagen tillsammans med mina fantastiska vänner och värdfamilj.
Hoppas ni orkade läsa allt, ha det bäst och vi ses på torsdag Sverige! 🇸🇪❤️🇺🇸
PS: jag vill även passa på att tacka fina familjen Andersson för paketet som ni skickade mig. Det värmer alltid i hjärtat när jag får något från Sverige. Även min fantastiska familj för paketet med choklad!! Kunde inte varit mer tacksam ❤️

  • Nära Schoolcraft, MI , USA

Gillar

Kommentarer