I maj så bestämde jag och Tomas oss för att ta en månad på en av topp 10 vackraste platser på jorden, Lofoten. På vägen dit stannade vi en dag i Lyngen (som förresten också är med i top 10 listan) och sedan 3 dagar i Tromsø innan vi tog lilla multivanen vidare mot Lofoten. I Lofoten hade vi superbra väder och snöförhållande med strålande sol och stabilt snötäcke. Vi gick massa toppturer samtidigt som vi turistade runt lite och bara njöt. Jag utmanade även mina rädslor ett antal gånger som jag annars är extremt dålig på :)))

Bildbomb hehe

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här kommer ännu ett inlägg om "den bästa tiden i mitt liv" haha, det är ofta jag känner så, vilket kanske är positivt? Är alltid bara så rädd när perioden som är så bra tar slut och är rädd att jag aldrig kommer känna samma känsla igen. Nu har det dock gått ett tag sen säsongen tog slut och jag har ännu större planer framför mig som jag ser fram emot. Men ingeting kommer ju bli precis som Åre säsong 16/17.

Likes

Comments

Soft [sɔːft] (vardagligt) ett väldigt flexibelt adjektiv som är av positiv innebörd; som är något man tycker om; något avkopplande eller slappt (i positiv bemärkelse)

Likes

Comments

Mmmmm bra dag

Likes

Comments

Helgen efter studenten åkte familjen ner till Oslo för att gå på kusin Anders och Robins bröllop. Bröllop kan vara något utav det finaste jag vet, speciellt detta! Hade fantastiskt roligt och blev samtidigt kär i staden Oslo.

Likes

Comments

De senaste halvåret har varit så händelserikt och underbart. Tror jag har haft ett konstant euforiskt lyckorus pga av all gemenskap, härliga händelser och människor! I fredags kom den dagen vi alla väntat på i halva våra liv och det var nog en av de bästa dagarna i mitt liv, jag tog alltså mina sista steg i wargentinskolans korridorer. Kan säga att de senaste månaderna har varit de bästa i mitt liv. Men nu är allt slut? Känner en sån enorm tomhet och att lyckoruset är helt borta. Var det inte nu man skulle vara lyckligast i världen eftersom jag aldrig mer kommer gå i skola om jag inte själv väljer det? Är såklart lättad också att allt firande är över eftersom jag har aldrig i mitt liv varit så sjuk, otränad och trött! Så skulle egentligen inte kunna hålla på i en dag till. Men ändå så tycker jag att allt gick så fort. Vet inte om jag någonsin kommer ha en bättre tid i mitt liv?

Några bilder från sista veckan som studerande elev. Nu ligger jag bara och återhämtar rösten och mig själv i några dagar

Likes

Comments

Denna gång mösspåtagningsbal 25/5

Alla baler har varit så sjukt kul, högt över förväntningarna! Älskar när det blir så

Likes

Comments

11/5-2016

Likes

Comments

9/5-2016

Likes

Comments