Er dig og vennerne/veninderne løbet tør for nye og spændende steder at spise? Så tjek www.fredags.dks for en uddybet liste over de bedste restauranter i København, Århus og Odense.

Paté Paté - Restaurant

Paté Paté er en restaurant, som mange af indbyggerne på Vesterbro kan se sig selv i, grunden restaurantens historie og sjæl. Paté Paté ligger i Kødbyen på Vesterbro og er den ældste restaurant i området. Paté Patés aftenmenukort, byder på retter der er inspireret af franske, marrokanske og det spanske køkken. Paté Paté stræber efter at beholde en meget uformel stemning i restauranten og håber naturligvis at kunderne føler sig hjemme og tilpas.

Kødbyens Fiskebar - Restaurant

Kødbyens Fiskebar, serverer friske skaldyr og fisk, som alle sammen er fanget i de omkringliggende vande i København. Menuen kan derfor variere alt efter hvad fangsten har været, på den pågældende dag. Dette sikrer at råvarerne er af høj kvalitet, fanget på naturlig vis og at de er friske, når du kommer og besøger os. Kødbyens Fiskebar er at finde på Vesterbro i Kødbyen.

Zahida på Westmarket - Restaurant

Zahida er navnet på en kvinde, som har startet en Restaurant ved samme navn på Vesterbro. Restaurantens koncept er at fremvise en vis passion for madlavning og at dele den gode parkistanske mad, som Zahida er kendt for. Zahida er selv mor, og elsker at lave mad og hun er af den overbevisning at ingen laver bedre mad end mødre.

Fleisch - Restaurant

Restaurant Fleisch er kendt for at lave mange retter der involverer kød. Kød er ligesom en stor del af deres koncept og Fleisch ønsker at leve op til navnet på Kødbyen, ved at sætte en ære i at tilberede kød. Restauranten anbefales derfor ikke til vegetarer eller veganere, tværtimod. Er du til gengæld helt tosset med kød, skal anbefales du varmt at besøge Fleisch. Fleisch er gået så vidt, at de faktisk har lavet en cocktail, der indeholder bacon, som kan købes i baren.

Pizzeria MaMeMi på Westmarket- Restaurant

Går du og har fået de sædvanlige abstinenser, fordi du trænger til en gang italiensk mad? Så anbefales du varmt at besøge MaMeMi Pizzaria. Restauranten er kendt for deres lækre italienske pizzaer, som indeholder råvarer af kvalitet. Restauranten gør sit bedste for at virke som en ambassadør for den italienske kultur og landets gastronomiske lidenskab. MaMeMi Pizzaria ligger på WestMarket, ikke ret langt fra Zahida.

Restauranter på Vesterbro

Her har jeg givet mit bud på de 5 bedste restauranter, og jeg håber du har fundet noget du kunne lide. Vesterbro har ekstremt mange spændende restauranter, man kan besøge, dette er blot et udsnit af dem. Vesterbro indeholder dog også andet end restauranter, bl.a. Seværdigheder, som man kan besøge. Mange turister tager til Vesterbro og går rundt en hel dag og listen kunne forhåbentligvis give noget inspiration til at få fyldt maden et sted.


Likes

Comments