Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sjöng i kyrkan imorse, efter det åkte jag och J till Växjö för att hitta en fin tröja eller något liknande men fanns verkligen inget snyggt. Så vi drog och åt och nu ligger vi i sängen & myser. Kram på er!

Likes

Comments

Åkte till J igår och tillbringade natten där, imorse åkte vi till Jönköping för att kolla på när J spelade match, dom förlorade tyvärr. Vi drog sen till A6 åt mat & kollade lite på kläder, nu är vi hemma hos mig & myser med familjen. Hoppas eran lördag varit bra!

Likes

Comments

Äntligen fredag!

Blir att åka till pojkvännen & umgås med honom och några vänner till oss, sjukt mysigt! Kram.

Likes

Comments

godmorgon!

torsdag idag & en dag närmre fredag, vaknade sent idag och stressade mig till skolan. märkte att min tröja vad smutsig & har två olika längder på strumporna, vad kan mer gå fel? ha en bra dag & så hörs vi senare, puss!

Likes

Comments

godkväll.

som ni ser så har jag fått en ny design och det vill jag tacka Thea Nilsson för!
länkar hennes blogg i slutet av inlägget.
jag tänkte gå och lägga mig nu för att orka gå upp imorgon vid 6, tur att vi inte har så lång dag imorgon. hoppas ni får sova gott så hörs vi imorgon, kram på er!

http://nouw.com/theanilssonn

Likes

Comments

hej!
var sjukt seg idag och hade feber när jag vaknade, bestämde för att vara hemma. tycker att mitt immunförsvar kan skärpa sig för jag pallar inte vara sjuk så mycket.. Har bara legat i min säng och kollat PH idag, gosade lite med småsyskonen. Gick sen till ICA köpte mig en choklad, busigt! Imorgon går jag till skolan, orkar inte vara sjuk längre!

Likes

Comments

Hejsan!
Äntligen tisdagens skoldag avklarad, övade med lovsångsbandet & sitter nu och gör klart min inlämning till engelskan. Klippte mitt hår igår några centimeter, men valde att klippa det betydligt kortare. Se nedanför för resultat! Puss

Likes

Comments