Livet är det som händer medan...


Tänk att livet liksom kom emellan igen, en hel månad till trots att jag till och med hade lite planerade inlägg - som jag bara aldrig publicerade. Jag såg på Beck igår (hur somrigt förresten??) där de pratade om livet och jobbet och jag kände till viss del verkligen igen mig. Jag hittar inte det exakta citatet nu, men obducenten nämner något om att livet är det som händer medan hon sitter och väntar på att provresultaten ska komma tillbaka. Jag kan absolut känna igen mig med att mitt i alla projekt jag har, så finns det ett liv som också väntar på mig. Ett vardagsliv, eller vad säger man? Jag har projekt som sträcker sig över en längre tid, men vardagslivet händer ju mitt emellan allt det där också. Jag ser det inte enbart som ett problem, utan tror att det mer handlar om hur man balanserar det. Självklart beror det på vilken gräns det går till och jag vet själv ganska väl när jag behöver stanna upp, men jag gillar ju det jag gör och vill verkligen jobba mig framåt. Jag tar varje chans och möjlighet jag kan för att komma vidare inom det jag gör. För att jag tycker det är roligt och utvecklande. Jag har alltid försökt anta de utmaningar som låter roliga och som driver mig någonstans spännande - så varför skulle det ändras bara för att jag inte längre studerar? Jag fortsätter på samma spår inom arbetslivet.

Det kanske är en sån grej som är svår att hantera när man är ny och innan man kommer in i rätt balans, eller vad jag nu ska kalla det. Men det slog mig verkligen att den där balansen kan vara rätt viktig för en persons välmående. Sen har nog alla dessutom väldigt olika balans, beroende på vem man är som person.


Min kreativitet som vanligtvis brukar beskrivas bäst här via bloggen har nu ett tag fått fokuseras på inredning till lägenheten och musiken som jag ännu håller på med en del. Och kan vi snälla prata om min lägenhet en sekund också?? Jag är så himla taggad, ska försöka lägga upp lite bilder ifrån mina mood boards framöver!


Gillar

Kommentarer