Deadline, funderingar och favoritprodukter


Hej gänget, hur mår ni? Jag mår rätt bra idag och är himla glad för helg! Min vecka har varit 100% fokus på jobb då vi haft en av årets största och viktigaste deadlines. Jag har haft lite övergripande ansvar för att slutresultatet blir korrekt och har alltså behövt gå igenom en helt enorm mängd data. Det är säkert en mängd arbetstimmar per dygn som många av er inte ens skulle kunna föreställa er. Många förknippar konsulter med övertidsarbete och det är väl inte helt fel egentligen. Utvecklingskurvan går väldigt snabbt av flera anledningar, bland annat att man lägger ner mycket tid och arbete på lite kortare tid än på många andra jobb. Jag tror att det är viktigt att hitta en arbetsgivare som inte förväntar sig att du ska jobba livet ur dig, utan att ge något tillbaka. Det är så himla viktigt med bra arbetsvillkor och att bränna ut sig vinner verkligen ingen på i längden.

För mig är det alltid viktigt att känna efter vad jag tycker fungerar just för mig. Jag nämnde det på instagram häromdagen också - jag gillar att testa var mina gränser går och kan tycka att det är lite spännande. Däremot har jag också väldigt bra koll på alla tecken som varnar mig för att jag börjar komma lite för nära bristningsgräns. Något som många nog inte har. Därför har jag inte planerat in saker på kvällarna i veckan och inte direkt mycket nu i helgen heller faktiskt. Jag kände att det får komma spontant i så fall, för återhämtning är verkligen a och o för mig.


Morgonen har spenderats med att ligga kvar lite extra länge i sängen, nyhetsmorgon under en filt i soffan och mycket kaffe. Så himla mysigt! Jag ska fortsätta med en lugn dag och möta upp lite tjejkompisar ikväll!


Skulle återigen vilja tipsa er om mina favoritskal från iDeal of Sweden. Det ovan är min favorit för hösten nu, men de har ju så himla mycket fina grejer nu. Speciellt den nya a/w-kollektionen, önskar mig mycket därifrån! Jag har som vanligt en liten rabattkod som jag vill att ni ska få ta del av - ni kanske också har en massa favoriter ni skulle vilja klicka hem? Ni får 15% rabatt på hela hemsidan med koden: ID15-126834

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer