Motsatsen till kärlek är inte ondska, det är rädsla för hade inte rädslan funnits där hade jag varit säker på att många av oss vågat stå upp för rättvisan och kärlek! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Killen tittar på sin tjej och säger:
- Jag kan se på min ängel när hon är ledsen men jag kan inte veta varför, vill du berätta?
Tjejen:
- Kommer du ihåg när mina klackar gick sönder och du bar mig hela vägen hem, eller när du hjälpte min granne att läsa på lappen vad hon skulle handla i affären när vi var där, hon blev så glad att hon bjöd oss på fika efteråt och har gjort sedan dess. Eller den gången då du gav mig din luvtröja och höll om mig hela natten i tältet på campingen där vi var i somras så att jag inte skulle frysa?
Killen:
- Ja älskling! men jag förstår fortfarande inte vad som bekymra dig?

Tjejen fäller tårar och säger tillslut:
- Jag insåg nyss hur mycket jag älskar dig, du betyder mest för mig, vill aldrig lämna dig!!
De kramas och sedan säger killen:
- Älskling var inte ledsen jag har aldrig tänkt att lämna dig du är den personen mitt hjärta slår ett extra slag för! Jag älskar dig lika mycket sedan första gången jag såg dig , jag minns hur jag nöp mig lite försiktigt i armen när jag fick ser en riktig ängel står rakt framför mig med en utstrålning så vacker som ett levande ljus, var inte orolig där du finns ska jag alltid finnas!
Tre dagar senare blev pojken påkörd men tjejen kan fortfarande känna hans närhet, hans omsorg och kärlek. Aldrig någonsin mer fick tjejen uppleva en sådan kärlek hon hade till denna kille. När hon dog på ett ålderboende 83 år gammal var det sista hon tänkte på honom och detta vet vi genom hennes dagbok. <3

Likes

Comments

Var inte rädd för döden, himlen är ditt hem! ❤️

Likes

Comments

Vägen till lycka går genom dig själv... 
Andra kan påverka din dag men det är du som gör den! 
Om du är den personen som hela tiden ska jämföra dig med andra, "detta vill jag med ha, sån har hon" 
Kommer du gå omkring och vara olycklig för det finns ju alltid personer att jämföra sig med! 
Nej titta istället på dig själv och utgår ifrån dig och dina fina drag! Forma en fin bas som DU trivs med, det handlar om att hitta sig själv för att sedan blir lycklig! 
När man vet att man är fin och bra som man är bara då kan man bli stark i sig själv och vara modig! Man orka med att ta tag i livet och på så sätt ge sig själv en stor möjlighet till att just vara LYCKLIG! ❤️

Likes

Comments

Magi är att tro på sig själv, klarar man det, är allting möjligt! <3

Likes

Comments

Sanningen är att alla människor du håller varmt om hjärtat kommer någon gång att såra dig, så frågan är: vilka är värt smärtan?

Den enda personen som du inte kan ge bortkastad kärlek till är egentligen dig själv! Jag menar inte att du ska vara egoistisk, verkligen inte! Men jag menar att du ska inte glömma bort dig själv!! Istället för att gå till spegeln o se på något du inte är nöjd med så ska du istället ge kärlek till dig själv genom att tänka "men detta är jag iaf nöjd med" "jag är fin!" <3

Likes

Comments

Tänk om alla vore lika underbara som dig, då hade det funnits två ställen som kallas för himmlen! <3

Var rädda om de människor som älskar dig, visa kärlek tillbaks! <3

Likes

Comments

Hur många slag måste man ta?
Hur många tårar måste man fälla?
Hur många hårda ord måste man höra?
Innan någon reagera!?...

Du kan inte ens föreställa dig hur det känns att vara utanför, jag vet... För i min klass var det jag.
I varje klass finns olika roller, det förekommer även i vuxen ålder men då märks det inte lika tydligt och det är heller inte lika grovt.
Mobbning kan både vara psykiskt eller fysiskt, ord eller slag.
Jag minns hur varje dag var en kamp om att få bli accepterad. Det som höll mig uppe var att någon dag blir det bra, någon dag ska detta förändras? Men vad händer... Om alla ser en som blyg, hur lätt är det då att prata?
Jag var rädd, rädd för att bli sårad, rädd för att inte bli accepterad! Det är svårt att beskriva hur jag verkligen kändes men oftast så gjorde det så ont i mig att jag grät i tystnad. Jag skämdes! Vågade inte berätta för någon! Jag ville inte inse att jag faktiskt blev mobbad! Jag minns hur min enda kompis ifrån min gamla klass spred falska rykten om mig för att själv passa in i våran nya klass... Det var då det började! När de inte ville ha med mig i leken det var då jag gick undan... Undan för mig själv, jag satt själv på rasterna och såg på när alla andra barn hade roligt... Jag var ledsen och ville försvinna!!!

INGEN vill vara blyg! Det var så lätt att skylla på "men hon är blyg"...
Men vafan ta reda på varför oxå innan du dömmer mig!!

I sexan tryckte de upp mig mot vägen och ställde obehagliga frågor och taskiga kommentarer till mig, efter det sa de "bäst för dig att du vänjer dig för i högstadiet lär detta hända varje dag" detta fick mig att spricka i gråt!

Min lärare sa till mig "jag ska fixa detta, om du lova mig att du börja prata" hon förstod aldrig hur det var, hon försökte ibland att prata med tjejerna men efter några dagar var det samma sak igen! Tänk inte att det var mitt fel, för jag vet att det inte var det! Jag tänkte det då men så är inte fallet! De hade kunnat göra mer om de visste vilka konsekvenser mobbning får!

I en parallell klassen var det en kille som var offret jag minns hur alla barnen blev äcklad av han, att röra vid han var det äckligaste de hade gjort! VAFAN är det för sjuk värld vi lever i??!

Han var snäll, fanns inget ont i han...

Varför behandlas vissa så illa?!
Finns ingen beskrivning hur det känns att vara mobbad man måste uppleva det för att förstå, det ger "men" för livet!

Två tjejer som går i korridoren:
-hej (säger den ena flickan till mig)
-känner du henne? (Säger kompisen till henne)
-nej men jag vet vem hon är

Du har ingen aning om vem jag är, rykten innehåller spår av lögner och fel bedömningar!

VA SNÄLL, SÄTT STOPP & HJÄLP TILL ATT SKAPA EN BÄTTRE VÄRLD! <3

Idag jobbar jag med barn och jag tänker vara en engagerad lärare, en lärare som bry sig... En medmänniska!

Döm inte! Låt inte andra få dig att se människan genom dens dömningar, bilda dig din egen uppfattning! <3

Likes

Comments

Varför jämföra sig med någon man inte är? Varför säga till sig själv att man inte är tillräckligt snygg? Är det verkligen en sån värld vi vill ha, att alla ska sträva efter att bli som kopior efter de som vi anse att vara mest snyggast? Du blev skapad som du är för att det är menat att du ska vara precis som du är, alla är vi vackra! <3

Likes

Comments

Våga man aldrig kan man aldrig vinna!

Om någon nära behandlar dig som skit, ge en andra chans o säg att du tycker det är fel! Ändra den inte på sig utan fortsätter om och om igen tveka inte.. Lämna! För annars kan du gå miste om tid då du skulle istället göra dig lycklig! <3

Likes

Comments