Header

Gladare kan man knappast bli.

När det är iskallt ute saknar jag sommaren lite extra och främst Bigslap som jag fick spendera med de allra bästa jag vet. Sommarvärme, underbara vänner och musik och dans i mängder. Verkligen en av de allra roligaste händelserna på sommaren.

Likes

Comments

Märks det att jag inte kan få nog av sushi? 

Kan veckan sluta bättre än med en sushi-middag? Tror nog inte det. Två middagar på samma ställe, samma vecka. Går verkligen inte att tröttna. Ena gången provade jag och Elin en massa ny sushi som smakade fantastisk och andra gången fick Niclas följa med och hålla mig sällskap. Längtar redan tills nästa gång jag äter där. 

Likes

Comments

Godmorgon på er!! Måndag igen och dagarna och veckorna bara springer förbi. Efter en skön helg är jag tillbaka i skolan och har en vecka fylld med inlämningar som ska göras. Har haft turen med mig att inte ha så värst mycket de senaste veckorna, mönstret bryts denna vecka antar jag. Dock är det skönt med rutiner och lite struktur haha.

Puss!!

Likes

Comments

Eftersom jag lyckats ta sönder kameran får flödet bestå av mina kamerabilder så länge. Godmorgon hörni! Har fått sova ut lite extra idag vilket jag verkligen kände att jag behövde. Idag har jag inte så jättemycket inplanerat förutom en myskväll hemma med sushi och en liten hundvalp. Blir det en bättre kombo än så? Ska i alla fall vara hundvakt åt den lilla tjejen och jag kunde faktiskt inte känna mig mer sugen på en härlig kväll hemma än såhär.

Hoppas ni får en lika skön fredag som mig!!

Likes

Comments

2 snaps som sammanfattar min dag perfekt. Sushi och resten av dagen i sängen. HEJ PÅ ER!! Har fått en hel saker gjorda idag varav sushi-dejt på favoritstället Hai samt mysig shopping med min Friday. Njuter verkligen av lovet till dess fullo och lär behöva sitta med plugget enda upp till halsen på söndag. Men så får det vara!!

Likes

Comments

Godmorgon loves!! Vaknat upp med tuppen idag nästan och har fått en del saker gjort, ovanligt för mig men åh så skönt! Idag har jag en hel del saker att hinna med och göra och det kändes härligt att inte sova bort hela dagen för det. Hade tänkt gå & göra i ordning lite frukost innan jag slår upp datorn och får gjort lite skoluppgifter.

Hoppas ni får en underbar tisdag!!

Likes

Comments

Bjuder man mig på sushi så har man vunnit mitt hjärta <3

Igår åt jag och min fina Elin på Hai och fick i oss en heeeel del sushi. Hade nästan kunnat leva på det!! Hur som helst så satt vi i alla fall där någon timme och snackade och skrattade och bara njöt av allt vad kvällen innebar. Perfekt söndagshäng för min del <3

Likes

Comments

Hur gulliga är inte dessa två?

Godmorgon på er!! Har sovit som en bebis inatt och har nyss fått i mig en mysig söndagsfrulle med mamma. Idag har jag planer på att jobba och få lite saker gjort innan jag träffar upp Elin efter jobb och får i oss lite sushi. Är inställd på att det är skola imorgon men vi har faktiskt lov!! Hur skönt som helst, precis vad jag behöver nu.

Likes

Comments