5.
Min topp 5 lista börjar med TV serien Shadownhunter.

Shadownhunter handlar om Clary Fray som på sin 18-års dag får reda på att hennes mamma har sedan en lång tid tillbaka döljt någonting som kommer påverka hela hennes framtid. På en nattklubb tillsammans med sin bästa vän Simon Lewis och Melissa stötter hon på Jace Wayland och syskonparet Izzy & Alec Lightwood. Tillsammas med trion måste Clary hitta sin mamma som spårlöst har försvunnit.
Säsonger: 1 säsong ( säsong 2 2017)
Favorit skådespelare: Alec Lightwood aka Matthew Daddario
Skurk: Valentine Morganstern aka Clary biologiska pappa.

4. Switched at birth

När Bay genomför ett blodprovs test i skolan upptäcker hon att hon inte ge samma blodgrupp som sina föräldrar eller någon närliggande släkting. Efter ett sjukhus besök konstateras det att Bay inte är hennes föräldrars biologiska dotter. En annan 16-årig tjej får reda på exakt samma information och det tar inte lång tid innan familjerna förstår att deras döttrar har blivit bytta och följt med fel familj hem.
Säsonger: 5 Säsonger
Favorit skådespelare: Bay aka Vanessa Monero

3. Vampire Diaries

Några månader har gått sedan Elena Gillbert's föräldrar dog i en tragisk bilolycka och hon lever nu tillsammans med sin drogberoende lillebror Jeremy hos deras moster Jenna. När en ny mysterisk kille börjar i samma klass dras han snabbt till Elena, Stefan Salvatore är en 165 år gammal vampyr som inte ser äldre ut än 17 år gammal och flyttar in lagom till olyckan av Elenas föräldrar tillsammans med sin ostabila storebror Damon.
Säsonger: 7 säsonger (8 säsonger 2017)
Favorit skådespelare: Paul Wesely aka Stefan Salvatore.
Skurk: Klaus Mikaelsson

2. One tree hill

Lucas och Nathan Scott är två halvbröder som av slump börjar spela för samma basketlag. De har samma pappa men två olika mammor som lever två helt olika liv. Nathan är pappans guldklimp som lyder hans minsta vink medans Lucas är den övergivna sonen som växt upp tillsammans med Keith Scott som råkar vara hans farbror. Förutom bröderna finns tre vackra tjejer som kämpar för killarnas uppmärksamhet.
Säsonger: 9 säsonger
Favorit skådespelare: Haley James Scott aka Bethany Joy Lenz
Skurk: Dan Scott aka Paul Johansson

1. The 100

För nästan exakt 100 år sedan blev jorden obebodd och de som var kvar av mänskligheten flytte till ett rymdskepp kallad The Ark men nu börjar syret ta slut och för att se ifall jorden är okej att bo på igen skickar de ner 100 tonårs fångar. Clark är en de 100 fångarna som skickas ner och tillsammans med nyfunna vänner kämpar de mot alla faror jorden har att erbjuda.
Säsonger: 3 Säsonger (Säsong 4 2017/18)
Favorit skådespelare: Octavia Blake aka Marie Avgeropoulos
Skurk: Grounders

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hola!
Idag har jag framför allt tränat till ATM provet jag ska ha på måndag. Efter att jag inte klarade provet förra gången har jag pluggat som en galning och vill bara klara provet den här gången.

Dagens mål:
Idag gick dagens så fort att jag inte hade något mål att tänka på eller att övervinna.

Just nu tittar jag på OTH som är en av mina favorit serier. Imorgon kommer en topp 5 lista på mina favorit serier med lite beskrivning och varför jag gillar dem.
God Natt!

Likes

Comments

Hola!
Idag tog jag, min lillebror och min mormor en utflykt till Götlunda glass som ligger några km hemifrån. Deras glass är min absoluta favorit glass och mina favorit smaker är de ni ser på bilden, Hallon, Daim och saltad karamell (som tyvärr inte syns.)

Dagens mål:
Att övervinna något man är rädd för kan vara väldigt svårt. Jag har varit mörkrädd sedan jag var liten och har alltid fantiserat om saker som inte finns i verkligheten så under gårdagen tog jag en kvällspromenad ute i skogen mellan kl 22:00 och 22:45. Det ända läskiga jag mötte på vägen var en enorm älg som sprang över vägen utan förvaring.

Likes

Comments

Dagens mål:
Liksom alla andra vill jag vara hälsosam och vara vältränad. Sedan jag var liten har jag fått kämpa med min vikt och varje dag har jag känt mig kränkt för att alla andra stirrat på mig så fort jag gick förbi.

Lösningen är ju ganska självklar: Sluta tänka på allt andra personer kanske tänker om en och börja göra det som är rätt för en själv!

Likes

Comments

Hola!
En del grejer i livet måste man chansa på att de kommer att gå hela vägen som man vill. Någon sätter upp 1 stort mål de har under hela livet, andra sätter upp som små mål de ska klara under en period  medans andra är som jag, och sätter upp mål för varje ny dag. På det sättet är det enklare för många att klara av och få ut så mycket av dagen som möjligt. Självklart har jag mål som jag haft under hela livet och som jag alltid velat uppfylla. Men en del grejer går inte att uppfylla och det får man bara acceptera och sedan gå vidare.
Dream big or go home är citatet jag levt efter de senaste veckorna. Jag tycker verkligen att den passar just alla situationer så bra och det är därför jag hellre har Dream big istället för Go big för allt kommer inte att hända men drömmar om det först, då är den enklare att uppnå den senare.
Mitt största mål genom livet har varit att bli accepterad av de människor som jag vanligtvis inte hänger med. Som personerna som går på min skola eller de jag endast träffar någon gång då och då. Det skulle vara skönt att få den bekräftelsen att personer verkligen uppskattar en!

Okej, till dagens mål.
Idag var målet att inte längre gömma mig i skuggorna och våga acceptera att det är så här jag har levt under de 15 senaste åren, i mörker, gömt under alla mina tankar om att en dag bara släppa allt och shaka loss! Men jag har lovat mig själv att idag tar det slut, idag ska jag våga vara den jag verkligen är för ingen annan kommer ändå att se det. Det är sommar, jag är ledig från skolan och nobody care about what I do. 

Likes

Comments