Hej! Nu sitter jag här ett år senare, haft mycket och göra med skolan och så. Vi har iallafall fått våra hundar som ni nog förstår. Dom är jättesnälla och helt underbara, båda hundarna är mer än ett år, dom fyller nämligen i april. Vi hämtade hundarna i juni 2016 och den första tiden var dom lite jobbiga och bet och allt vad valpar gör, men nu är dom hur snälla som helst och hur lugna som helst iallafall ibland. Dom gillar att leka men det dom gillar mest är att vara med oss.

Nu har ju skolan börjat igen vilket inte är lika kul för att då kan vi inte vara hemma med hundarna lika mycket. Och för det andra blir det mycket längre dagar för mig å jag har börjat på gymnasiet och pendlar med tåg vilket tar ca 50 minuter. Och skolan börjat halv 9 och slutar nästan alltid 15:40 och tåget går då 15:50 och så tar det 50 minuter så jag är hemma ca tjugo i fem.

Vi kommer kanske inte skriva så mycket om hundarna för att vi har redan haft dom ett år och så så vi skriver nog mer om oss själva och lite så.

Jag har ju börjat på gymnasiet och därför tänkte jag typ skriva hur första veckan var, varför jag valde de och så vidare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Vi ska skaffa två hundar till sommaren och idag, söndag var vi och kollade på valparna. De var så söta😍. Vi ska han två stycken Cavalier King Charles Spaniel hundar. En Ruby hane och en Black and Tan tik. De var jättesöta. Och vi ska antagligen åka dit en till gång innan vi hämtar dom. Vi har vart där en gång innan men då var inte e vi skulle ha födda ännu. De är från två olika kullar med de är födda med bara fyra dagars mellanrum, så vi kan hämta båda valpar på samma dag. Hanen är äldre än honan. Vi vet vilken hane vi ska ha med det var inte riktigt bestämt vilken hona vi skulle ha. Men de kommer nog bli bra.👍

Vi kommer hämta dom lagom till sommarlovet. Eller en vecka innan sommarlovet. Så då har vi hela sommaren att vara med valparna.😉

Likes

Comments

​Hej! Vi är två tjejer som kommer driva denna blogg. Vi älskar hundar och andra djur. Ni kommer få följa med oss och våra hundar som vi kommer att hämta till sommaren. 

Hoppas ni kommer gilla den!😃

Likes

Comments