Denne weekend har været dejlig, men travl!

1. Fredag startede faktisk ud helt stille og roligt. Jeg lavede lækker aftensmad med min mor, og hyggede med familien

2. Lørdag havde jeg tøsetur med pigerne.

Vi tog toget tideligt om morgen, så vi kunne være inde i indre by tideligt. Vi shoppede en del, jeg fik bla. købt en ny taske (har lavet et indlæg om tasken her), et par vintage Levis jeans og nogle ternede bukser.

Da vi havde gået rundt og shoppet lidt, bestemte vi os for at sætte os på en cafe for at få noget frokost. Vi sad og sludrede i en times tid, imens fik Jeg en mega lækker sandwich, og pigerne fik nogle nachos .

Derefter havde vi tænkt os at tage til Magasin for at se Tommy Hilfigers nye efterårskollektion, der hedder TommyXGigi, og i den forbindelse ville Gigi Hadid gæste Hilfiger-butikken i Magasin, men det kunne vi simpelthen ikke overskue, fordi der var så mange mennesker.

Lørdag aften skulle jeg til min fætters 18 års, hvor vi spiste lækkert mad, og der blev hygget og festet.


3. Søndag skulle jeg ned og spiste morgenmad hos min mormor & morfar, og derefter gik vi tur i en skov, og så har jeg ellers bare lavet mad og en masse lektier.

Men det var simpelthen alt, jeg lavede denne weekend

Mange kram fra Karlsson på taget

Følg mig på instagram @vi0lakarlsson

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Mit nyeste køb er en knald rød taske!

Mit nyeste køb er en knald rød taske!

På det sidste har jeg overvejet rigtig meget, hvad for en taske jeg skulle købe, for jeg manglede virkelig en taske, der kunne rumme de vigtigste ting som en pung, mobil, solbriller, rejsekort osv..

Jeg har i langt tid ønsket mig den smukkeste sorte taske fra Marni, men jeg kan altså ikke få råd til den.

Så jeg valgte at gå på jagt efter en taske, der ligner lidt den fra Marni, men på budget!

Jeg ledte overalt efter en taske, som jeg kunne lide, men det kørte bare ikke helt med at finde en taske, der var mig! Indtil jeg gik i magasin, og finder den røde taske, du ser på billedet. Jeg faldt pladask for den, den var lige mig! Jeg havde bare et lille problem, jeg kunne ikke åbne tasken! Jeg sad i et prøverum sammen med to af mine veninder, og vi sad bare der inde og prøvede at åbne den forpulede lås! 20 min efter da vi havde revet og flået i tasken lykkes det for min veninde Smilla at åbne den! Hun trykkede stille låsen til siden, og den åbnede sig. Vi følte os såååå dumme, men vi råbte af glæde "YEEES!"

Når man ikke havde haft andet i hovedet, end hvordan man åbnede en lås, var det skide sjovt at finde ud af, hvor let det var at åbne den! Det var som at løse koden til din flirts mobil eller en skattekiste!

Det var egentlig bare en lille storytime fra mig!

Mange kram fra Karlsson på taget : )


Likes

Comments

Her fortiden synes jeg bare alt, der har tern på sig er fedt! Ternede bukser, ternede blazers, ternede tasker, sko, ALT!

Tern er også bare let at style. Det er bare at smide en hvid oversized t-shirt inden under en blazer eller prop t-shirten ned i bukserne, og så med nogle fede sneaks og smykker, og så er du ellers klar. Jeg har faktisk også lige købt et par ternede bukser fra genbrugen, som jeg glæder mig til at få brugt!

Mange kram fra Karlsson på taget

Links til tøjet nedenfor

1.http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0559851002.html

2.https://www.gestuz.dk/gestuz-terna-blazer-10902024.aspx

3.https://www.gestuz.dk/gestuz-terna-culotte-10902028.aspx

4.http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0540591002.html
Likes

Comments

Hvor får jeg min inspiration til outfits fra?

Jeg får rigtig meget inspiration ved at være på instagram, lige så snart jeg ser et billede der ser fedt ud, klikker jeg ind på det, og så trykker jeg videre ind på persons instagram, og kommer længere og længere ud i instagram verden. Jeg får også en del inspiration, af folk jeg ser på gaden. Jeg elsker at gå rundt i københavns gader uden at have et mål, men bare gå og få inspiration af alle de mange tusinder forskellige mennesker. Men når jeg går rundt i min shopping verden på strøget, køber jeg egentlig bare, det jeg synes er fedt! Jeg går næsten aldrig på shopping med et mål efter at finde noget bestemt, fordi så er jeg bare så uheldig, at jeg aldrig finder det, jeg leder efter.

Jeg kan ikke så godt lide ordet copycat, jeg tænker mere, at man får inspiration af hinanden, og det er fedt! Hvis nogen synes, at din jakke er fed og køber en lignende, kan man godt synes, at det er pisse irriterende, men det må vel betyde, at personen der købte en jakke magen til din, synes du er sej! Jeg synes, ordet copycat bliver brugt som noget negativt, men det er jo fedt, at der er en, der synes at din jakke var så fed, at hun selv blev nødt til at købe en lignende. Det må man kalde for et godt fund!

Det jeg ville sige med dette blogindlæg er, hvis nogen køber den bluse du har, så bare tænk, fedt hun synes at den bluse jeg har købt er fed!

"Twinning is winning"

Mange kram fra Karlsson på taget


Likes

Comments

Her på det sidste har jeg tænkt en del på, hvad er god stil? Er det når, man har de nyeste items fra Ganni, Baum und Pferdgarten og Chanel? Eller er det, når man bare tager det på, man synes er fedt, med et smil på læben?

Da jeg var yngre, tænkte jeg hele tiden på, hvad andre ville synes om mit outfit. Ville denne trøje blive for kedelig eller for meget, jeg syntes at, det var svært det der med, hvad ville andre synes om det? Så jeg brugte meget af min tid på at tænke på, hvad andre ville synes om det , og ikke om jeg faktisk selv kunne lide det. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, som har været, eller er usikker omkring påklædning.

Jeg har det ikke på samme måde mere, men af og til kan jeg da godt komme til at tænke på, hvad kommer han eller hun, til at synes, om det jeg har på i dag? Men så husker jeg lige mig selv på, det er mig, der skal have det på, så det kan sådan set godt være fuldkommen lige meget med hvad andre syntes om det tøj, jeg har på.

Jeg synes selv "at god stil " er meget mere end kun ens påklædning. God stil kan være den måde, du udstråler på og din væremåde. Hvis du kommer gående hen ad gaden med et smil på læben, kigger op, og har selvtillid, synes jeg, at det er god stil! Hvis du tværtimod nu bare kiggede ned i jorden, og har joggingtøj på, synes jeg godt, at det kan se lidt trist ud.

Men selvfølgelig når jeg går forbi nogen på gaden, kan jeg da godt tænke "wow hende der havde virkelig en fed tøjstil!"

Min mening med dette blogindlæg er - Gå i det tøj, du synes er fedt, og hav en god attitude, så skal du nok komme langt!

Mange kram fra Karlsson på taget ; )

Likes

Comments

Heej, Velkommen til min blog! Mit navn er Viola Karlsson og dette er mit første blogindlæg, så den kommer simpelthen til at omhandle mig! Jeg vil skrive nogle indlæg i ny og næ, omkring tøj, mode, tanker & meget mere. Neden for er nogle random facts om mig : )


1. Mit fulde navn er Viola Bunk Karlsson.

2.  Jeg bor to steder i København og i en lille by kaldt Præstø, da min mor og far ikke bor sammen.

3. I min fritid spiller jeg guitar, hygger med veninder, spiller fodbold, laver lektier og SHOPPER!

4. Jeg er ALTID i gang med en serie - lige pt ser jeg Jane the virgin og sex and the city - mine yndlings serier er The Carrie diaries, Atypical og 13 reasons why,

5. Jeg har ret meget tøj, og det jeg har mest af i mit skab er skjorter, men selvom jeg har meget tøj, kan man aldrig få nok.

6. Jeg husker alle de drømme, jeg drømmer på en nat.

7. Jeg har 4 virkelig gode og tætte veninder - Josephine, Freya, Martha og Emma.

8. Jeg ELSKER mad, især fisk, lækre salater, nybagt brød og is.

9. Mine yndlings farver er blå, rød og hvid

10. Min yndlings bog er if i stay, jeg læser ikke særlig mange bøger da jeg har svært ved at finde bøger der fanger mig.

11. Da jeg var mindre var jeg 100 % sikker på at en eller anden dag ville jeg kunne flyve eller snakke med dyr.

12. Mit kælenavn kun min familie kalder mig er Mullemeck, mulle, Violamus, røv eller lillehjertet

13. En sang der altid gør mig glad er independent women

14. Når jeg skal sove, elsker jeg at falde i søvn, imens jeg krammer en pude.

15. Jeg har altid ønsket mig en hund, men nu har jeg to katte, Budha og Nummigøj.

16. Jeg elsker at danse og høre musik i regnen, men 80% af regnen der falder i Danmark HADER jeg.

17. Hvis jeg kunne gå tilbage i tiden ville jeg rigtig gerne være teenager i 50'erne eller 60'erne, fordi jeg kan ikke lide at alt foregår på telefonen endda også forhold foregår over telefonen!! og selvfølgelig vil jeg også leve i den tidsperiode fordi deres tøj var vildt fedt!

18. Hvis jeg havde en superkræft, skulle det være at, jeg kunne flyve eller blive usynlig.

19. Jeg hader når folk snakker dårligt om andre, og især når de ikke kender personen.

20. Jeg elsker at rejse og opleve/se hvordan andres kultur er, og hvordan folk lever i de forskellige lande. Jeg elsker også at kigge på skyer, stjerner og kunst

21. Jeg er lidt af et ordens menneske, og det var meget slemt da jeg var mindre.

22. Jeg siger ofte min mening lige ud, selvom jeg ikke altid burde.

23. Mine yndlings dufte er når det ikke har regnet i lang tid, og så det begynder at regne. Min 2. yndlings duft er Palmolive deo med duft af bergamot, grapefruit & Orange blossom

24. Jeg har lyst kort hår, blå øjne, mellemrum mellem tænderne og små fregner i ansigtet.

25. Lige nu sidder jeg under dynen, med godnat te. Det rusker og regner udenfor - Rigtig efterårsvejr

26. Jeg er tosproget, så jeg taler flydende dansk og svensk. 

27. Jeg har boet i Malmø lidt over 6 år.


Det var alt for denne gang Mange kram fra Karlsson på taget : )


Det skal lige siges at denne blog er et skoleprojekt.


Likes

Comments