Okej nu ska jag börja blogga, PÅ RIKTIGT.
Eller ska försöka uppdatera en gång i veckan i alla fall haha.

Sitter på bussen just nu. Skippade idrotten nu på morgonen för har sån träningsvärk efter ett spinning-pass jag var på igår. Nästa lektion börjar inte förrän 09:45 men jag ska till ICA och kolla om mitt paket har kommit dit. Beställde lite saker för några dagar sedan och tror det har hamnat i Gislaved istället haha. Aja, vi höörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er, det var ett tag sen!
Dagarna rullar på iaf och den bästa dagen på året enligr mig är över. Älskar verkligen julafton men man blir ändå snabbt trött på all mat, musik osv haha. Vi var hela släkten hemma hos oss och det var mysigt att tröffa alla, fick också fina julklappar. Det var kul med att se alla få julklapparna man själv köpt. Brukar alltid lägga ner en massa tid på det så det var typ höjdpunkten haha.

Idag har jag varit i Helsingborg med Moa och shoppat precis som 917272 andra människor nu under mellandagarna. Det var huuuur mycket folk som helst men fick ändå en del köpt. Bra dag i alla fall! Har vänt helt på dygnet så nu ska jag göra te och sen försöka sova. Vi hörs!

Likes

Comments

​Hej på er!

Det börjar dra sig mot julavslutning och det känns väldigt bra. Det känns ganska lugnt i skolan nu fast jag vet att vi har en del inlämningar och prov kvar. Det känns alltid lugnt för mig även om vi har 13893 inlämningar för jag stressar aldrig upp mig över skolan. Men aja, det känns gött i alla fall att det snart är sista veckan. Är ledig på måndagen med så veckan blir lite kortare för mig. 

I helgen ska jag äntligen till Göteborg. Är där ofta så det är kanske lite konstigt att säga "'äntligen" men tycker det är skönt att komma iväg vart det än är. Ska vara där tills på måndag och åker hem då. Ska till Liseberg, shoppa, träffa släkten och även äta julbord. Hoppas ni får en bra kväll, vi höres!

Likes

Comments

​Jag lyssnar ofta på podcasts, typ mer på podcasts än musik nu för tiden haha. Dessa här ovanför är mina favoriter och tycker framförallt om Mathilda och Andreas blogpod, det är den jag följer helt och lyssnar på varje avsnitt. Tycker också om Den Fantastiska Resan mest för att dom är roliga och pratar verkligen om aaaallt mellan himmel och jord vilket är kul. Fredagspodden och Måndagspepp är också två favoriter, framförallt Måndagspepp. Hanna och Ellinor pratar alltid om intressanta ämnen typ och deras pod är ett måste för mig.

Ångestpodden är också en favorit även om jag inte lyssnar på varje avsnitt. Dom tar upp väldigt viktiga ämnen som har med allt möjligt att göra som rör ångest och att må dåligt. Man får sig en tankeställare varje gång man lyssnar haha för väldigt många poddar bygger upp en perfekt vardag osv men dom är helt öppna och pratar om problem och sånt. Lyssnar inte jätteofta på Alex och Sigge men tar med dom ändå för när man lyssnar är det alltid bra! Tips tips!

Likes

Comments

​Hej! Känns som det var huuur länge som helst sen jag bloggade sist så tänkte att jag ska börja igen mest för att kunna ha någonstans och skriva osv. Har alltid hållt mig till blogg.se men kände att nouw har blivit väldigt populärt så testar en ny bloggportal. Man slipper fixa med bloggdesign här med vilket är gött. Vi får se vad som kommer dyka upp här men ska försöka uppdatera en gång om dagen i alla fall. Vi hörs!

Likes

Comments