Tyckte den här outfiten påminde om en sommarkväll. Jag tycker verkligen att det är så fiint med en kort klänning och hunters, sen slänger man över en lång kofta, och smack har man en fin sommaroutfit!
Klänning:Lindex
Kofta: Ellos (inte helt säker)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klockan är 23.20 när jag skriver det här. Jag har "klass vandring" imorn runt sörmlandsleden och jag borde sova, but no jag är för pigg haha. Vet inte varför, tror jag var i gång för mycket ikväll. Jag hann faktiskt med allt jag hade skrivit upp på schemat, jag har städat mitt rum, packat till Stockholm och handlat med mamma ;). På lördag åker jag till Stockholm!!! JIPPI!
Nu ska jag ta och sova iaf haha!
Puss o kram

Likes

Comments

Hej allesammans!
Idag grubblade jag o min kompis (en kille) på om hur man kan tänka about längdskillander i ett förhållande. Crazyyy iknow. Men vi kom till fram att tjejer helst vill ha långa killar och killar vill ha korta tjejer, självklart gäller det inte alla ;* roligt att höra på en killes åsikt iaf haha.
Jaja idag har jag inte gjort så mycket, vart i skolan och vart på kööör. När jag kom hem la jag mig i utesoffan och typ kände mig helt slut. Somnade faktiskt haha, men sen blev jag väckt...:///
Imorn är det torsdag och ja, torsdagar är välle najs, det är typ den enda dagen på hela skolveckan som går snabbast :). Och jag har prov imorn ;( surt och basiskt..
På fredag har jag och min klass, klassmys som lite sista grej tillsammans innan sjuan. Vi ska gå sörmlandsleden och sen ska vi hem ti mig och ha det mys! På lördag åker jag ti Stockholm för att pappa ska springa maraton och då hänger min kusin med! Hoppas på mycket inlägg i Stockholm!
Puss och kram

Likes

Comments

Sorry sorry sorry, för att jag inte uppdaterat ett smack. Nu ska jag inte virra bort och ba 'jag har inte hunnit'. Jo jag skulle fått fin fina tider på dagen, de har bara vart så att jag inte orkat eller att jag inte tänkt på det. Ska försöka uppdatera varje kväll iaf ;)
Hoppas ni inte slutat läsa och så!
Puss och kram

Likes

Comments

Sämsta skoldagen på länge. Hela klassen är osams med min svenskalärare och klassföreståndare. Säger inte varför osv..är bara fasligt förbannad för att alla var inte med på "skämtet" men de får skiten iaf..
Jaja hoppas på att jag blir på bättre humör sen eftersom jag ska till fritidsgården!
Ha en fortsatt trevlig dag! Puss

Likes

Comments

Hej! Jag är verkligen huuuuur slut som helst. Vet inte varför, har ont i huvudet och aa jag måste vila!
Som ni vet börjar jag sjuan och jag ska gå på en skola där ingen annan i min klass ska gå så jag kommer få hemstudier istället! JIPPIE! Är super glad för det! Sen träffar jag även min nya klass 8dagar innan de :)) asså jag Älskart!
Imorgon planerar jag att lägga ut sommar outfits och budget smink ;)
Ha en fortsatt bra kväll! Puss

Likes

Comments

Gokväll alla människor! Jahapp tisdag kväll och jag är svintrött. Faktiskt så har jag lite ångest eller asså jag mår väl sådär. Jag vet inte varför egentligen men om jag sammanfattar det hela är det så att jag saknar en människa som gjorde mina dagar. Jag mådde alltid bra i personens närvaro men asså nu är han inte nära mig. Eller jo, men inte nära vän och så vidare. Okej visst vi pratar ibland men jag saknar honom verkligen iaf. Även fast våra ögon möts en gång i veckan typ, haha det är då vi ser varandra..som sagt, dagarna kommer och går, ingen vet hur allt känns imorn ;)
Ska ta och sova bort alla onda saker i mig nu!
Sov gott och ha det bäst! Puss

Likes

Comments

Nu sitter jag på hemkunskapen och vi har gjort chokladmuffins. Asså gash vad gott! Nu ska jag tillbaka till skolan och ja jobba med allt tråkigt, och ha prov..:/
Ha en fortsatt bra dag! puss

Likes

Comments

Jahapp..då är det tisdag...det ända jag gillar med tisdagar är att jag har hemkunskap och så rider jag på kvällen och idag har vi dressyr, JIPPIE!! Jag spelar även gitarr så ja..tisdagar suger inte ;)
Idag har jag ett prov på lösningar och blandningar...suck. Jaja bara att ta dagen som den kommer antar jag :)
Ha en bra dag! Puss

Likes

Comments

Hejsan!
Det här är typ tredje gången jag skapar en blogg...hehe. Men nu, verkligen nu, ska jag ta allt seriöst! Jag ska kämpa med den här bloggen :)

Hur ska jag beskriva mig då?
Jag börjar 7an efter sommarlovet och lever i stort sätt ett helt vanligt liv, vi behöver inte gå in på detalj haha.
Hoppas ni hittar någe intressant här och ja, tycker det är kul att läsa :)
Hadeee

Likes

Comments