Apotek Hjärtats babybox

Halloj!
Idag hämtade vi ut Apotek Hjärtats babybox.
Detta är alltså boxen;

Och i boxen fanns detta;

Massa bra saker!
Vi fick med;
- ett paket våtservetter
- en nappflaska från Avent
- en napp för nyfödda till 2 månaders
- en tuggleksak för bebisen (den med Lilla ❤️ på)
- babyolja
- en test-tub med bepanthen
- en hudkräm till mig
- ett häfte med massvis av bra rabatter på apotek hjärtat
- en tester för en kräm till ömma/såriga bröstvårtor
- en tester för Bio-oil (som jag har en flaska med här hemma hihi)
- En bok med tips och information om första tiden med en nyfödd bebis
- lite flyers med olika info om produkter/livet efter förlossningenJag tycker som sagt att det är sjukt skönt med dessababyboxar som man får helt gratis! Även fast denna mest innehöll testers och små versioner av produkter så är det ändå bra att få testa och se att det finns flera märken för samma sak.
Till exempel så hade jag redan tänkt köpa hem en Bepathen till bebis, eftersom jag tyckt den varit bra till mina tatueringar (vilket är som ett litet sår, så tänker att det är bra mot röd och irriterad rumpa).
Sen fanns det även rabatt på både elektrisk och manuell bröstpump vilket är sjukt bra!! Har funderat mycket på just bröstpump och om jag ska respektive inte ska ha en, om jag ska ha elektrisk eller manuell. Det lutar nog åt att skaffa en elektrisk, då många tycker att det blir jobbigt att pumpa manuellt om man har mycket mjölk.

Apotek Hjärtat är mitt go-to apotek då det ligger vid Ica Maxi här på ön, så då är det alltid smidigt för mig att hämta ut recept i samband med att jag handlar! Samma sak med Apoteksgruppen, det ligger numer i samband med Ica Wisborg som vi också handlar på emellanåt, så samma visa där. Det var även på apoteket vid Wisborg som vi köpte det digitala testet den dagen som vi fick reda på att vi(jag) var gravida🤰🏻❤️
Återigen!
Har ni inte hämtat ut boxar/signat upp er för boxar så gogogo! Babybox.se har en del gratisboxar, sen går det även att signa upp dig hos libero för deras box och även hos de flesta apotek (apoteksgruppen, apotek hjärtat, lloyds apotek). Babyproffsen har också en box som man kan signa upp sig för hos babybox.se😘

Hoppas ni har en fin måndag🌸

#babybox #apotekhjärtat #gravidmedbf2019

Gillar

Kommentarer

Följ mig på Instagram! @liinaakarlssons