Min vardag


Nytt år, nytt skrivbord och en ny stol. Dags att bli student! I tre år kommer jag sitta på denna plats och försöka plugga är det tänkt. Jobbar min sista vecka nu kommande vecka, och sedan väntar högskolan. Känns både bra och nervöst. Skräckblandad förtjusning som man säger!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blev påmind av Johanna att jag inte bloggat, så jag lär väl göra ett inlägg så ho blir nöjd 👍 sist skrev jag att sommaren låg framför oss.. Nu har ju tiden gått så fort så man väntar in hösten. semestern är över och imorn väntar arbetsvecka nr 2. Men jag är nöjd ändå.

Detta var från i mitten av juni när vi spenderade ett dygn i Lofsdalen och spanade på vilda björnar från en stuga mitt i skogen.

Jag och Johanna hängde på café i fårhus

Jag och Robban åkte på Norrlandsturné. Dessa bilder är från Sundsvall och Norrfällsviken

Innan vi lämna kusten skaffade vi pass åt hundarna och åkte över till Vilhelmina

Sedan väntade vildmarksvägen till fjällen där vi blev kvar ett dygn innan vi åkte in i Norge och sedan spenderade de sista nätterna i Åre och vandrade vid fina Blanktjärn

Lite övriga bilder från de sista semesterdagarna hemma

Likes

Comments

Blickar tillbaka, Djur, Fotografi

Här har man visst inte varit sen januari. Nu har t.o.m våren passerat och vi har sommaren framför oss. En del har hänt sen sist, ny arbetsplats och ny lägenhet bland annat. Hundarna mår bra. Katten mår bra, hon har även blivit utekatt nu när möjligheten finns efter flytt.

Här kommer bilder från senaste månaderna i livet.

Lollos första utevistelse efter flytten.

Mammas söta nya unghundsgäng.

Nästan vår.

Årets första blomma. Årets första grillning.

Älsklingens nya leksak.

Bambi från en vårkväll.

Med mina pälsklingar.

Blandade naturbilder.

Lycklig som hittat denna bland gammalt bröte.

Kosläpp i Leksand.

Försöker odla tomater, potatis och jordgubbar.

Årets första dopp är avklarat! 170527

Besök på Orsa björnpark.

Härlig nationaldag för 4 dagar sen.

Blandade bilder från senaste dagarna. Nu har det vart en del regn, vind och nedblåsta träd.

Och där är vi nu. 10 juni idag och ca 10 dagars väderprognos med regn framåt som de ser ut. Typiskt juni. Om tre veckor har man precis gått på sin första semestervecka! Härligt. Hoppas på mer sol då. Semestern ser ut att bli en biltur uppöver i vårt fina land igen, underbart!

Likes

Comments

Djur

Går bra med två hundar här hemma. Dom kompletterar varann bra. Nu har dom fått en varsin reflexväst också, haha så söta ♡

Likes

Comments

Kalas

I lördags klädde vi oss varmt och drack varma drycker utomhus och kollade på Slaget om Bysjön. Trevligt trevligt!

Likes

Comments

Djur

Sen igårkväll har vi två hundar här hemma. Min bortskämda ouppfostrade Baileys gillade först inte att det klampa in en stor hane här i lägenheten som gjorde så att hon inte fick all uppmärksamhet längre. Haha shit vad avis hon blir när man pratar med honom. Men nu måste hon lära sig.. det går iaf bra trots att Baileys inte är 100% nöjd.

Idag gick jag första promenaden själv med båda två. Gick hyfsat bra ändå. Lite trassel och lite bökigt blev det dock när Baileys vill gå 5 meter framför mig och dra, medans Diesel vill gå 5 meter bakom i slowmotion. Haha men vi får försöka vänja oss 👍

Likes

Comments

Djur, Fotografi, Utomhus/ i naturen

Vilken härlig dag. Började dagen med morgonpromenad i det fina vintervädret, sedan åkte jag och Robban och åt frukost på Tillmans och sedan vidare till Coop och handlade. På hemvägen stanna vi på kaffe hos pappa!

När vi kom hem igen gjorde vi kaffe och tog sparken och hunden ut i skogen en vända till innan solen gick ner. Så mysigt.

Likes

Comments

Fotografi, Utomhus/ i naturen

Slutade tidigt från jobbet idag. Passade på att gå med Baileys i dagsljus och i de knapriga minusgraderna. Så härligt! ❄

Idag är det fredag och ledig helg. Det kommer jag alltid att ha ett bra tag framöver nu. Inga fler helgpass eller kvällspass. Känns tråkigt men det blir nog bra ändå 👍 Idag efter jobbet har jag och Robban åkt skridskor och "spelat" hockey.

Nu på kvällen har vi åkt lite bil och jag ville så gärna fota månen som ser så fin ut på himlen. Men nja, inte får man till några proffsiga månbilder inte 😅

Likes

Comments