Nu kan vi säga att livet delat sig i två bitar! 

1: Jag är på andra dagen i min medicinering = Resultatet är hittills det nästan bästa jag varit med om. Jag känner mig med och motiverad att fullfölja mina idéer och studier.

2: Bloggandet har efter flera dagars "4-5-inlägg-per-dag" börjat bli tråkigt..

Därför måste jag nu försöka få den här bloggen att överleva utan så många inlägg per dag. Kanske 2-3 räcker?

Gårdagen bjöd på en väldigt bra kväll. Jag och min Emma fick en alldeles obeskrivligt bra filmidé.. vi startade med en synopsis (beskrivning av filmen) och jag tror att detta skulle kunna bli något riktigt stort, jag är förhoppningsfull! 😍


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Rubriken är hämtad från Astrid Lindgrens favorit citat, tycker den passar rätt bra in faktiskt.

Mitt blodtryck blev efter allt bra, nu kommer jag att påbörja min medicinering imorgon.. känns spännande. Vi får se vad som händer. Eftermiddagen har jag ägnat ihop med min farmor, vi har pusslat och hållit på. Vi har fikat och pratat en del. 😚

(Tror jag ska starta med pusseldagar med farmor eller nåt.. var väldigt trevligt!)


Likes

Comments

Då var man i Göteborg igen, efter julledigheten. Har ju varit här en gång tidigare det här lovet, men nu är det serious buisness..

Morgonen gick väl helt okej. Jag fick reda på att jag återigen hade för högt blodtryck, men då fick jag hem den där apparaten som ni kan se här under.. känner mig som en 70årig sjukpensionär…!

Likes

Comments

Nu ska jag iväg till vårdcentralen för att ta blodtryck... allt detta för att kunna påbörja en medicinering som jag nu antagligen väntat på i sådär fem år!! 😅

Hörs senare!

Likes

Comments

Imorgon börjar skolan igen.. å vad jag inte har längtat efter den här dagen. Andra år har jag fullständigt längtat efter att få börja skolan efter lovet, den här gången känns det verkligen inte så. Det är någonting annorlunda den här gången. Motivationen brukar gå upp under jul och nyår, nya krafter. Jag har inga alls… vi låter bara det hela ske så får vi se vad som händer. 

Bloggar säkert ikväll innan läggdags också! 😖

Likes

Comments

​Resorna till Värmland blev efter pausen närmast hårresande enerverande. Det kröp i kroppen, staden var alldeles för död för att jag ens skulle kunna koncentrera mig. Att sedan vara tillsammans med en person som jag uppfattar som väldigt rutinbunden är ännu svårare för en person som jag, det vill säga som älskar när saker händer på ett oväntat sett. Oväntat på ett kontrollerat sett på det plan att överraskningar fick vara måttliga för att jag ens skulle klara av dem. Annars blev jag stressad och fick panik. 13 dagar efter vår paus var det alla hjärtans dag. Vi satt med hallonsoda, gelehjärtan och choklad. Allting kändes väldigt bra och jag njöt verkligen i sällskapet med honom. Samtidigt var det något där inne som spann vidare, något som inte stoppade. Vad var det som fick mig att fortsätta söka efter något bättre? Var jag inte kär?

I maj kom nästa fallucka för relationen. Efter att ha varit intresserad av en annan kille i säkert ett år gjorde jag ett förhastat beslut att bjuda hem honom till mig. Vi skulle spela tvspel men hamnade istället på ett helt annat ställe.

Tom fick inte reda på något tills den dag då jag gjorde mitt detaljerade farväl till honom. Jag sa att jag inte var värd någon så fin som honom, det var jag inte efter mitt svek.

"Om jag förlåter dig?" Toms fråga var som tagen ur Andra Avenyn.

"Nej, jag kan inte. Du är värd någon mycket bättre än mig. Man bedrar inte någon man älskar." blev mitt slutgiltiga svar. 

Likes

Comments

​Först och främst ska vi tacka Sandra för gårdagens bloggande, tack Sandra! 😊 (Besök henne gärna också http://nouw.com/sandradirfors​ 

Anledningen till att jag var borta igår var pågrund av en överraskningsfest som jag var bjuden på och också dels skulle ha en liten roll i (skulle handla läsk)! 

Nu under kvällen har jag spelat sims.. konstaterat att jag känner mig lite deppig (jobbigt 😓).. detta i och med min skolstart som jag så enormt hade velat slippa. Men om två dagar är det allt dags igen!! TAGGAA!!

Funderar förresten på att byta bloggadress.. till karlalex.se. Finns det någon där ute som ens tycker att det är värt? Eller om jag ska bli premiummedlem..Ha en fin kväll och morgondag så hörs vi snart! 😜​ 

 

Likes

Comments

Till skillnad från andra gånger, så har jag nu fortsatt bloggandet en längre tid. En längre tid för mig skulle kunna innebära fyra-fem dagar. Det är ju precis så som det är i detta fall. Bloggandet har nästan blivit som en drog, jag är rädd för att sluta, rädd för biverkningarna. Jag gillar att se siffroan som ständigt förändras när jag kollar upp min blogg på topplistan, hittills har siffrorna blivit mindre. Jag har med andra ord kommit längre och längre upp i popularitet. När jag kollade senast låg jag på plats 1093. Dock så kan man tyvärr inte ta denna framgång för vana, ingenting går spikrakt. Jag måste börja ställa mig in på den nedåtgående kurva som kommer att komma! 😒

Likes

Comments