So pretty

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså hur viktigt är det inte med lite kvalitetstid i vardagen?? Man (jag) blir så less på de trista gråa rutinerna jag har i skolveckorna, därför är det så viktigt för mig att hitta på saker och bryta dem lite. Man kan göra saker som inte är så ansträngande och det smartaste är att klämma in grejer när man annars bara sitter hemma och gör ingenting. Till exempel frågade Moa om vi ville käka sushi (som jag dock inte tycker är asgott menmen) efter skolan då vi slutade fyra. Tänkte först att "Näe det känns lite stressigt då jag har träning" och "jag kanske ska dra hem istället..." men hängde med ändå. Det var så mysigt och det gjorde mig på lite bättre humör än innan, bara att umgås istället för att ligga hemma och ruttna! Idag ska jag käka med Agnes också vilket kommer bli mysigt as well. Puss på er, snart fredag och LOV (för mig iallafall).

Likes

Comments

1: HÄR // 2: HÄR //

3:HÄR // 4: HÄR

5: HÄR // 6: HÄR

7: HÄR // 8:HÄR

​SÅ snygga kläder från nakd. Måste beställa... Perfekt till nyår, ska ju dock inte vara hemma och fira med vännerna så jag satsar nog på något lite enklare och bekvämare i år. 

Likes

Comments

Är rätt less på hösten men löven är iallafall fina. Happy monday

Likes

Comments

Tre bilder från igår när vi firade Linnea, var jättemysigt! Tog tyvärr inte så många bilder men vi käkade pasta och gino sen hade vi det jättekul bara. Kram

Likes

Comments

Jag har märkt att det är så otroligt viktigt att våga vara öppen om sitt mående. Med öppen menar jag inte att man ska skriva ut det på alla sociala medier och berätta för hela världen hur man mår, utan att bara inte skämmas över det. Att må dåligt är verkligen inget pinsamt och det gör dig absolut inte till en dålig människa.
När man inte mår så bra så är det lätt att gömma det och inte prata om det, men detta är inget att rekommendera. Jag brukade inte berätta för folk när jag mådde dåligt förr, alla trodde alltid att jag var glad varje timme på dygnet. Detta var för att jag helt enkelt hatade när folk såg mig svag. Jag tror jag skämdes lite också då jag inte har så mycket att må dåligt över. Efter ett tag visade det sig att denna metod verkligen inte höll, det blev bara värre. Tillslut kom punkten när jag inte orkade visa en fasad utåt längre och allt bara brast. Det var då jag insåg att för att detta någonsin skulle bli bättre så måste jag våga pratat om det. Det är det ända sättet att få hjälp.
Jag började då prata med min familj, mina vänner, mina lärare och andra personer som kan hjälpa mig och det blev en sån stor lättnad. Även om det kan kännas som om ingen förstår vad man går igenom är det ändå så skönt att få stöd, även fast det inte är så stora saker som händer kan det kännas så jobbigt. Jag får/ har fått otroligt mycket hjälp från alla håll och helt ärligt vet jag inte hur jag hade mått utan det stödet. Antar att jag med detta inlägg bara vill komma fram till att det är så viktigt att öppna upp sig när man inte mår bra! Kramis

En av alla fina personer som hjälpt mig såå mycket

Likes

Comments

Åhhh blir så glad av att det äntligen är helg, en vecka närmare höstlovet!! Så taggad. Ikväll ska jag kika på idol, har fallit helt för Liam (lite pinsamt). Imorgon ska vi till Linnea och fira hennes födelsedag och sen ska jag försöka plugga, träna och sova mycket också. Puss och kram

Likes

Comments

Sitter och pluggar matte nu vilket jag hatar. Eller egentligen tycker jag det kan vara okej men just nu går det inte speciellt bra och jag är nära att kasta ner boken från balkongen eller bränna upp den typ :) Har iallafall inget att skriva därav detta tråkiga inlägg..

Likes

Comments

Älskade älskade älskade Beyonce. Människan som gör allt lite bättre, lite enklare och lite finare. Hon ger liksom livet lite extra. Känslan jag fick när jag såg henne live i somras var helt störd, verkligen obeskrivlig. I love u my queen

Likes

Comments

Måndag igen. Yey
Nä men jag är inget fan av måndagar tyvärr, säg nån som är... Tycker det är lite konstigt att säga "ny vecka nya tag" då en ny vecka och ny måndag inte riktigt ger mig inspiration men om någon blir glad av att säga så som rubriken lyder får de personerna väl säga så! Jag personligen blir som gladast på typ onsdag/torsdag för då är det inte långt kvar till helg.
Sov iallafall hos Ellen igår vilket gjorde söndagen till en bra dag istället för en söndagsångest-fylld dag! Tips hehe.
Ha en bra vecka, snart höstlov för oss studerande!!! Wohoooo

Likes

Comments