Ska bort till min bil idag så fort jag jobbat klart ska bli skönt förhoppningsvis blir vi färdiga med en del i det stora projektet som det faktist är att renovera en bil, men när en sak är klar tar nästa vid ska både lacka underredet och spackla upp den igen plus har lite lack kvar som ska slipas bort.
Fortsätter att uppdatera här med projektets framgång.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter på jobbet, arbetar helg ännu en gång känns som jag gör det hela tiden.
Har egentligen inget emot att jobba men det hade varit skönt med något roligt att göra har en tanke på att starta något eget men det tänker jag inte avslöja (vore dumt).
Problemet är bara att det kostar ganska mycket att starta upp tyvärr i mina planer behöver jag flera hundra tusen, får väll starta något som inte kostar en förmögenhet så kan jag utveckla med tiden.

Likes

Comments

Allt värkar rulla på i gamla spår och man blir bekväm i vardagen jag tror det är farligt att bli för bekväm och aldrig utmana sig det kan dock vara oerhört svårt.
För tillfället är jag så ruskigt trött alltid när jag kommer hem och slappnar av om jag ska få något gjort gäller det att inte sätta sig ned för då stämplar jag ut med en gång.
Det stora problemet kan vara brist på motion och träning vilket resulterar i att jag sover sämre och därmed blir ännu tröttare, med andra ord måste jag försöka ändra på min rutin.

Likes

Comments

Har varit helt värdelös på blogga måste ta mig i kragen nu det rullar på med min bil och det börjar ta form nu ska se om jag kan få upp lite bilder snart.
Träningen har tyvärr ute blivit helt så det är ingen vidare när man tänker på det ska ta ett steg bakåt mentalt och ta koll på läget så jag får tid med allt jag vill göra så inget tar över det andra och kanske minska tv tittandet.

Likes

Comments

Varit kass igen på att blogga, var borta vid bilen igår tänkte köra ett sex timmars pass men efter tre tog gasen till svetsen slut så fick avbryta för att köpa ny men idag blir det förhoppningsvis inga avbrott plus ska få lite hjälp av pappa så ska bli väldigt rolig. Annars händer det inte mycket spännande tyvärr.

Likes

Comments

Hej har precis kommit till jobbet och skall strax "springa" ut med motorsågen. Har egentligen inte hänt så mycket sen sist träningen ligger på is ska nog hinna åka en sväng till bilen ikväll hoppas jag annars tar jag det lugnt tittade på sista natten med gänget i går den va lika bra som jag mins den, så det summerar upp vad som hänt sedan sist.
Ha en bra dag

Likes

Comments

Sitter på jobbet och degar (lunch) sorry att jag varit kass på att blogga det senaste har igen riktig ursäkt varför det blev bara så.
I min helg har jag varit och fixat med bilen det börjar ta sig med rostlagningen måste börja leta delar, lack och försöka spara så jag har råd med allt. Jag har även varit hos mina svärföräldrar och ätit middag och kollat in filmen Carrie (tror den hette så), och kollat in min brors projekt bil som han fick hem i går så det har rullat på i helgen. Hoppas eran helg varit lika givande.

Likes

Comments

Sitter och äter lunch funderar över vad som ska göras nu när man är mitt i arbetsveckan på söndag ska jag greja med bilen hade jag tänkt. Sedan e det de vanliga att försöka motionera och tappa lite vikt, göra något vettigt av veckan men vad det är inte alltid en så lätt fråga och det tåls nog att fundera över.
Ska verkligen försöka bli bättre på att lägga upp bilder också och med tanke på att jag hittills inte lagt upp någon bild så borde det ju inte vara så svårt att bli bättre eller hur?

Likes

Comments

I dag har jag varit ledig men har inte fått gjort något vettigt på hela dagen har mest spelat.
Jag grillade lite i dag det satt inte fel men det var ganska kalt ute och nu har det börjat snöa också jag som längtar till sommaren och att kunna komma ut och golfa lite men får väl gå till garaget och öva på min putt i stället.

Likes

Comments

Sitter på jobbet och njuter av lugnet, ska åka bort och greja med mitt projekt efter jobbet i dag ska försöka ta lite bilder och lägga upp i kväll.
Bortsett från det så händer det inte så mycket ska nog sikta på en promenad med hunden i morgon vad för längesedan jag motionerade nu, ska börja ta tag i träningen också sedan min axel slutat värka, egentligen det ända som blivit tränat i veckan har varit puttningen.

Likes

Comments