Dagen var virrig. Jag hade fem lektioner men var knappt närvarande på nån utav dom. Eller jo, men jag hörde inte någonting lärarna sa. Ibland är mina tankar liiite för högljudda plus att tisdagar är den värsta dagen på veckan. Tråkiga lektioner leder till tankekedjor.

Jag vill sova. Undrar om jag klarar att sova i 24 hela timmar? Jag undrar om min foundation är vegansk? Nej, förmodligen inte, den är säkert fylld med döda löss. Dödar dom lössen innan dom maler dom? Med gas eller nått? Maler dom hela lusen? Liksom hjärnan och bena och hela tjofräset? Stackars lus:(

Gud, vad jag blev sugen på apelsin juice? Hur ser en juicepressar maskin ut? Och hur mycket juice finns kvar i apelsinen? Maskinen kan ju inte ta ut allt, eller? Jag undrar om kärnorna i apelsiner faktiskt gör apelsinträd? Eller det borde det ju men jag lyckades aldrig odla nått apelsinträd som barn iallafall. Var det för kallt eller har jag bara inte nog gröna fingrar? We'll never know.

Mitt hår är smutsigt. Jag undrar hur jag skulle se ut om jag rakade av allt? hur skulle utväxten bli? Nej, jag ska INTE raka av mitt hår! Eller? Gud så skönt att slippa tvätta det hela tiden.

För övrigt så såg jag Mississippi Burning i helgen. Otroligt hemsk och mäktigt film. Jag fick i läxa att se den eftersom vi läser om Marthin Luther King Jr på engelskan och filmen visar hur hemskt Afroamerikaner behandlades under nittonhundratalet. Att människor kan behandla varandra så hemskt är helt sjukt, jag blir helt fylld av ilska av att bara tänka på det. Usch.

Hursomhelst så kan jag rekommendera den om ni gillar tunga, mäktiga filmer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ångest.

Det första ord som ploppar upp i mitt huvud när någon nämner gymnasievalet.

För en person som jag, med dryg beslutsångest som inte ens kan välja sockar på morgonen, blir att välja en linje är nästintill omöjligt. För två månader sen ville jag gå Stylist och spa, sen ville jag gå Vård och omsorg och nu vill jag inte gå nått utav dom.

"Det du väljer kommer inte påverka ditt liv så mycket"

Jag är mycket väl medveten om detta. Men vad jag ska bli efter gymnasiet är inte det jag oroar mig för. Det jag oroar mig för är att de tre kommande åren ska bli samma skit som de tre åren som just varit. Om jag hamnar där jag inte passar in så svär jag att jag hoppar av skolan. Det går inte.

Av det skälet vill jag flytta. Chansen att hitta människor som jag klickar med är större i en stad. Chansen är också större om jag går en linje med människor som har samma intressen som jag. Jag kan få bättre vård (behandling på bup alltså). I Vilhelmina finns ingen linje som jag är absolut säker på heller.

Jag vill inte flytta för att jag kommer härifrån, jag skulle sakna min familj och jag kanske skulle känna mig ännu mer ensam i en lägenhet i Umeå. Det är billigt att bo hemma och lyxen att få mat lagad åt en är underbar.

Det här är problemet. Jag är så jävla osäker på vad jag vill och man ska ha sökt innan den tolfte februari. Gaaaaah


Likes

Comments

Min vecka har varit skitjobbig. Men, nu är det helg (tack o lov) och jag har friheten att inte göra något alls. Och det är det jag har gjort, än så länge är det jag åstadkommit idag är att träna, sminka mig och myst ner mig i farmors soffa medans hon trycker i mig semlor.

Just nu är jag dock väldigt taggad på att veckan ska rulla på lite för jag har nämligen två beställningar som ska komma på onsdag.

Ena med examensklänningar åt mig och min syster. Hon va så söt o betalade klänningen åt mig som grundent present:))))
Den andra är ett startkit för gelnaglar(!!!!!).

Jag är så taggad på att få börja träna att göra naglar så jag nästan faller av soffan.

Nu får ni ursäkta mig; jag lovade att se stjärnorna på slottet med farmor.

Likes

Comments

Eftersom detta är min blogg så tänkte jag att det kanske det skulle vara bra om jag berättade lite om migsjälv.

Så, här är tio tråkiga fakta om mig.

1. Jag är vegetarian och har varit det i två år nu (fast jag fuskade över jullovet eftersom jag ääälskar julskinka). Jag har varit det så länge att det känns som en del av vem jag är. Jag skulle knappast kunna börja äta kött igen, för det första så tycker jag inte kött är särskilt gott (bara julskinka och falukorv hehe) men sen så skulle jag ha förfärligt samvete. Det är konstigt men det är så det känns.

2. Jag är feminist vilket är något som de trångsynta människorna i mitt lilla samhälle inte förstår sig på (orkar inte gå djupare inpå det eftersom det skulle ta upp hela blogginlägget, not kidding).

3. Jag är typ en sextondel same. OCH DET RÄKNAS. Min pappas pappas pappas pappas (ni fattar grejen) pappa immigrerade från Ryssland och han var same. (tyvärr vet jag inte så mycket mer om det eftersom min farfars pappa blev såld av sina föräldrar och inte fick veta något om hans släkt, intressant intressant). Jag har ingen levande släkt som lever som same och därför är det inte så stor del av mitt liv.

4. Min största hobby är typ att se film. Så länge det inte är skräck så kan jag se allt (förutom, narnia och sagan om ringen och star wars, okej jag kanske är lite kräsen ändå).

5. Jag är 164cm lång och väger 56kg (vilket inte är väsentligt men jag har brist på fakta)

6. Jag funderar helt seriöst på att raka av mig håret. Men än så länge är det bara en tanke.

7. Mina nyårslöften är att läsa en bok i månaden (låter lite men bättre än ingenting) och dricka mer te (jag skulle älska att bli en te-person). Förra året lovade jag migsjälv att lära mig gå ner i spagat och brygga (vilket av jag inte uppfyllde något av dom).

8. Jag älskar att göra listor

9. Jag har den jobbiga tvångstanken att jag inte kan låta den här listan bara ha nio faktan eftersom det måste vara ett tiotal, annars kliar min hjärna. Volymen på tvn, sidan i en bok jag får stanna på osv.

10. jag har varit i elva länder, nio om man räknar bort norge och danmark.


Och om du nu har läst såhär långt så säger jag hej från mig och önskar dig en mysig kväll:)

Likes

Comments

Just nu lyssnar jag på en halvdålig låt av The Weekend och Lana Del Ray (vilket jag faktiskt inte trodde var möjligt för Lana Del Ray är en jävla gudinna). Jag hatar Spotifys nya funktion att spela låtar som inte ligger på min lista. Så irriterande.

Just idag är jag extra döless på allting och vill egentligen gå och lägga mig i tre månader. Meeeen, istället sitter jag på skolan och tråkar. Onsdagar är helt okej egentligen men jag är på mitt rör mig inte/se mig inte humör. Det är ungefär jag skulle beskriva hela Januari månad. Jag är så less på mörkret och skolan och vill typ begrava mig i min säng under fem filtar.

Ett litet glädje moment i min dag är att jag får fortsätta med min väggmålning som snart är klar

Den ska symbolisera att en ny tid har kommit. Det finns inte längre bara 'man' och 'kvinna' (inte för att det bara fanns två kön tidigare men de senaste åren har det uppmärksammat lite extra) utan det är så gammalt att växter har börjat slingra sig uppför den. Rosa, blå, grön, gul, lila; det spelar ingen roll vilken färg du är för vi alla är blommor. Vi alla är människor, vi alla är lika värda.


Ni förstår grejen. Jag är osäker om jag ska skriva något ovanför den men jag vet inte. Vi får se, Hur som helst så händer inget speciellt ikväll förutom att farmor kommer över på middag och sen ska jag fara o träna. Mer intressant blir det inte.

Likes

Comments

​Jag är en sån person som inte presterar bra under press. Det innebär att när den 31 december kommer så kan inte jag inte komma på alla nyårslöften på en gång. Det tar tid för mig. Jag orkar ju inte direkt vänta till nästa år innan jag jag börjar.

Så därför, here I am. Att blogga har alltid verkat kul. Jag älskar att skriva och har mycket åsikter om typ allt hahah. Jag har inte lagt så mycket tanke på vad jag ska blogga om men det kommer nog bli bra ändå. Jag skriver väl om min fritid och sånt, inte för att mitt liv är så intressant but still.

Likes

Comments