Graviditet 3

Graviditet 3

Tänk att det är snart mer än ett år sedan jag skrev några rader här. Varken tid, lust eller ork har gjort att jag velat uppdatera våra dagar här.
MEN så sitter jag och läser uppdateringar om mina tidigare graviditeter och om barnens uppväxt och blir varm i kroppen.
Mysigt att få läsa om våra dagar tillsammans.

Vad som har hänt på ett år är att vi snart blir 3 barns föräldrar och ska få ytterligare en liten pojk till vår familj. Långt ifrån planerat men ack så välkommet!

Den 2 maj är vi beräknade men går på kontroller för att mäta så inte mitt fostervatten drar iväg och blir för mycket som det varit med de andra två graviditeterna.
Så det kan hända att det blir igångsättning tidigare men det lär vi märka.

Jacob och Lucas tycker det ska bli roligt med en liten lillebror och han får gärna heta Olle, Alfons eller startrack som Jacob gillar.
Lucas ser nog mest framemot att få bli storebror, ha två olika titlar vår mellersta pojk.

Däremot har det långt ifrån varit en smärtfri graviditet. Mycket foglossning som började tidigt, har även haft otur med förkylningar som härjat till och från varje månad.
Inga direkta gravidglows heller med tråkig hy, omöjlig hår och ingen lyster för fem öre.
Har velat bo i bekväma kläder, knappt velat använda smink och bara legat på soffan egentligen men än kämpar jag på med att jobba.

Tanken är att jag ska jobba fram till 31 mars så knappt en vecka till. Däremot har jag jobbat hemifrån hela mars så det har inte varit så påfrestande för kroppen att förflytta sig från A till B.

Här kommer lite bilder från graviditet 3


Gillar

Kommentarer

Instagram @karinni